USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин, який збив чоловіка і викинув тіло, «здався» міліції.ВІДЕО

10 Липня 2013 19:35
Особу водія, який минулої ночі на автодорозі у Камені-Каширському збив 46-річного Володимира і викинув понівечене тіло біля школи №2, встановили. Він, зрозумівши, що його викрили, сам прийшов до міліції, - інформують Вісті Каменя.

Ним виявився мешканець району Анатолій. Вранці, 10-ого липня, він добровільно прийшов до райвідділу міліції. Гостроти ситуації додає той факт, що кілька років тому аналогічне ДТП з смертельним наслідком скоїв рідний брат затриманого. Більше того, як і Анатолій, він також зник з місця події.

Про подробиці цього злочину розповідає інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями К-Каширського РВ УМВС Валентина Тороканець: «Близько третьої години ночі до райвідділу міліції звернулася мешканка міста і повідомила, що вона виявила взуття і велосипед свого співмешканця Володимира. Чоловік виїхав з дому, щоб зустріти заявницю і провести до будинку. Правоохоронці виїхали на місце події і зрозуміли, що тут було скоєно ДТП. Під час слідчих дій до правоохоронців звернулися мешканці вулиці Гагаріна і надали інформацію, що виявили закривавлений, з слідами чисельних переломів, труп Володимира. Під час роботи встановили, що чоловіка збили автомобілем Renault Kangoo жовтого кольору».

Слідчо-оперативна група, розповідає правоохоронець, встановила особу водія. Однак, самого Анатолія відразу затримати не вдалося, оскільки він переховувався. «Лише сьогоднішнього ранку, розуміючи, що його викрили, Анатолій добровільно з'явився до райвідділу. На даний момент він вже дав свідчення», - додала Валентина.

Чоловік запевняє, що не бачив перешкоди на дорозі і, лише відчувши удар, зрозумів, що скоїв ДТП. «Вийшовши з авто, побачив закривавленого велосипедиста. Постраждалого він затягнув в салон автомобіля і повіз до лікарні. Однак, по дорозі зрозумів, що той помер. Тому й залишив тіло неподалік другої школи, по вулиці Гагаріна. Свої дії Анатолій пояснює сильними хвилюваннями та шоковим станом, в якому перебував внаслідок вищезазначених подій. Разом з тим, затриманий заявляє, що алкоголю він не вживав. За фактом вчинення ДТП відкрили кримінальне провадження згідно частини 2 статті 286 кримінального кодексу України, за якою передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років» - резюмує Валентина Тороканець.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
my vmeste Показати IP 11 Липня 2013 09:15
фото номер 2 , конкурс , кастинг или что ?
Ніка до my vmeste Показати IP 11 Липня 2013 10:01
my vmeste, читаючи якісь новини не обовязково звертати увагу на фото, краще перейнятись проблемами, які існують серед нас.
тверезий Показати IP 11 Липня 2013 09:39
зробили кадр перез зйомкою ролика.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus