USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин загинув під колесами трактора

1 Березня 2010 10:11
У вихідні на автошляхах Волині сталося три дорожньо-транспортні пригоди.
Про це повідомили у Волинській ДАІ.
У суботу, 27 лютого на приймальне відділення Камінь-Каширської ЦРЛ доставлено 24-річного жителя села Велика Глуша з діагнозом травматичний шок, відкритий перелом кісток правої руки, травма грудної клітки. Невдовзі чоловік помер у реанімаційному відділенні. Як з’ясувалося, потерпілий отримав смертельні травми на автодорозі у селі Велика Глуша – на нього наїхав трактор «ЮМЗ-6 ЛКЛ», яким кермував 34-річний односельчанин.
Того ж дня о 1.50 у Луцьку на вулиці Володимирській у дерево та електроопору вдарився 29-річний лучанин. Кермуючи автомобілем «Шевроле Авео», водій не вибрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожнього покриття. Від удару постраждав не лише автомобіль, а й двоє пасажирів, що були напідпитку. Після огляду лікарів ЦМКЛ учасників ДТП відпустили додому.
28 лютого, у неділю, на автодорозі Ковель – Жовква близько 7.25 ранку 46-річний водій, мешканець Луцька, кермуючи автобомілем марки «Опель Вектра», не справився з керуванням і з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП пасажири «Опеля» 45-жінка та 14-річний юнак отримали травми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus