USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинянина-бунтівника зміг зупинити лише «кактус». ФОТО

25 Липня 2011 10:08
Мешканець Волинської області незаконно перетнув держкордон з боку Білорусі, при цьому він намагався поза пунктом пропуску перемістити в Україну автомобіль BMW литовської реєстрації.
Порушника помітили співробітники Луцького прикордонного загону зі спостережної вежі. Про це пише МАІР.
На місце порушення вирушив прикордонний наряд.
На вимоги охоронців кордону зупинитися порушник лише додав газу та, небезпечно маневруючи, спробував втекти, при цьому створивши загрозу життю прикордонників.
Щоб зупинити авто, прикордонники зробили попереджувальні постріли вгору, але водій продовжував рухатися в напрямку села Доманове.
Зупинитися втікачу все ж довелося після того, як на його шляху був розстелений засіб для примусової зупинки автомобілів «кактус». Але водій авто, вискочивши з салону, намагався втекти вже пішки.
Наздогнавши порушника, прикордонники спробували його затримати, але чоловік почав чинити фізичний опір. Врешті решт прикордонники втихомирили бунтівника.
Затриманим виявився 45-річний житель села Млиново Ратнівського району. Чоловіка прикордонники доставили в прикордонний підрозділ для складання відповідних процесуальних документів. Про даний факт поінформовано співробітників міліції.
Наразі українцю доведеться відповідати за порушення кордону та злісну непокору вимогам охоронців кордону.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
віктор Показати IP 26 Липня 2011 08:22
45-річний житель порушив закон... так чого він має їздити на 30 річному вазі якщо так само коштує бмв... дякуємо васадзе і його команді...
крот Показати IP 9 Серпня 2011 19:07
не ма чого гроші на таможні жаліти. їздив би собі спокійно!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus