USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинянина підмовили перевезти возом через кордон 10 палестинців

18 Жовтня 2013 13:00
Завершився перегляд вироку за апеляцією прокурора стосовно чоловіка, який возом намагався перевезти до Республіки Білорусь 10 громадян Палестини. Про це повідомляє «Під прицілом».

Зокрема, ще взимку до одного з мешканців села Піща Шацького району звернувся незнайомець, який запропонував йому невеликий заробіток. Незнайомець попросив місцевого мешканця переправити через кордон до Білорусі групу «туристів» Палестини, однак просив це зробити таємно і так, аби про це не довідались прикордонники. За це він пообіцяв перевізнику, який добре орієнтувався на місцевості і знав усі таємні лісові дороги, 100 доларів США.

Таким чином, в один з обумовлених днів вночі незнайомець привіз чоловіку 10 палестинців, яких він мав переправити возом до сусідньої держави. Однак, як тільки він виїхав за межі села Піща, як одразу його зловив прикордонний наряд.

Стражі кордону виявили на гужовій підводі, окрім водія, аж 10 громадян Палестини, які отримали статус біженця у Сирійській Арабській Республіці.

Тож нелегалів, які не доїхали до Республіки Білорусь всього лишень 4 кілометри, затримали та доставили до пункту тимчасового перебування. Сам замовник «накивав п’ятами» і його досі розшукують міліціонери. Натомість чоловік, який зголосився власним возом перевезти порушників – сів на лаву підсудних.

Таким чином, Шацький районний суд оголосив мешканцю села Піща вирок – 5 років позбавлення волі за статтею 332 КК України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Однак, представники Феміди відклали виконання вироку на 3 роки, якщо протягом цього часу він не вчинить нового злочину. Проте прокурор Шацього району подав апеляційну скаргу, з проханням призначити йому більш жорстку міру покарння. Та судді Апеляційного суду Волинської області вирок лишили без змін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
клоун Показати IP 18 Жовтня 2013 14:34
Пильнували палестинців на возі, а літака не помітили)))
SVV до клоун Показати IP 18 Жовтня 2013 14:43
Літак був проплачений, а палестинці ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus