USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянина, який повіз людей у Хмельницький, привезли мертвого

25 Жовтня 2010 08:48
Підприємець із Ратного Валентин Аврамук, який своїм бусом возив людей у Хмельницький на відомий ринок за товарами, помер, відправившись в один із рейсів.
На місце доїхали благополучно. Коли пасажири розійшлися по базару, чоловік вирішив перепочити. А коли прокинувся, то деякі мішки, що вже були наповнені товаром, почав заносити в бус. І раптом йому стало погано. - пише «Волинь-нова».

Саме в цей момент підоспіла теща Валентина – підприємець Стефанія Мицюк, котра теж приїхала на базар. Як медик за фахом вона надала зятю першу медичну допомогу. Прийшла до буса і ще одна пасажирка – Олена Димарчук, яка в Луцьку працює лікарем-реаніматологом. І вона допомагала, але безуспішно. Стан здоров'я чоловіка помітно погіршувався.
Тоді на місце події викликали «швидку допомогу». Приїхало два реанімобілі.
Лікарі все робили для того, щоб врятувати пацієнта. Проте через 20 хвилин він помер. Ратнівчанин Сергій Ковач – його друг з дитинства – своїм автомобілем доставив покійного додому.
Того ж дня і всіх пасажирів буса було доставлено в Ратне. Виручив ратнівчанин Богдан Мельничук. Довідавшись про біду, він, не маючи при собі водійських прав, вирішив сісти за кермо буса покійного Валентина, аби людей доставити додому.
Допомогла й міліція. Вона дала йому відповідну довідку, щоб працівники ДАІ не мали до нього ніяких претензій.
Валентин Аврамук – ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС другої категорії. Без батька залишилась дочка Тетяна, яка ходить у дев'ятий клас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus