USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Встановили особи вандалів, які понищили вулицю Нововолинська

7 Грудня 2016 08:37
Два дні поспіль нововолинська поліція шукала хуліганів, що потрощили 22 ліхтарі на бульварі Шевченка. Як з'ясувалося, це зробили четверо хлопців, учні нововолинських шкіл і профтехучилища. Троє з них – неповнолітні. Про це повідомляє РАДАР.

Через відділок пройшло півтора десятка кандидатів у «герої». Правоохоронці переглянули записи з відеокамер зовнішнього спостереження, опитали свідків. Наприкінці робочого дня заступник начальника міськвідділу поліції Тарас Пастерук повідомив:

"Встановили прізвища чотирьох основних учасників погрому. Допитали цих хлопців у присутності батьків та педагогів. Троє неповнолітніх, а одному вже є 18. Це учні нововолинських шкіл і профтехучилища. Дехто дуже шкодує про скоєне, визнає свою провину. Кажуть, що поверталися з дискотеки, були збуджені. Алкоголю й наркотиків ніби не вживали. Кримінальне провадження розпочали за статтею 296, ч.2 ККУ – групове хуліганство".

Як пише видання, батькам цих хлопців дуже прикро, що сини стали фігурантами кримінальної справи.

Начальник ВУКГ Артем Жигалюк надав нам журналістам про збитки. Вони становлять 6320 гривень. Слідство триває, а міру покарання визначить суд, зазначає Тарас Пастерук.

Цікаво, що не всі підприємці, до яких зверталась поліція, добровільно надали відеозаписи. Дехто зажадав, аби до нього звернулись офіційно через суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 7 Грудня 2016 11:15
я в шоці!
Руслан Показати IP 7 Грудня 2016 13:50
Дебілоїди малолітні.
Мешканка Показати IP 7 Грудня 2016 21:02
Якщо на тверезу голову таке виробили,то що на п'яну б зробили?!! З такого І починається дорога на зону..
Лучанин Показати IP 8 Грудня 2016 00:07
Мене два прид*рка вдарили на темній вулиці в одному з волинських міст по голові просто так, йшов нікого не чіпав, навіть не дивився на цих божевільних. Бережіться люди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus