USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині орудують дорожні хулігани

14 Березня 2014 15:38
Сьогодні в час жорсткої економії бюджетних коштів, коли працівникам дорожньої галузі необхідно вишукувати кошти на ямковий ремонт доріг, такий необхідний для кожного учасника дорожнього руху, вони змушені шукати ще й можливість відновлювати понівечені дорожні знаки, автопавільйони, прибирати засмічені узбіччя не лише за межами, а й у самих населених пунктах, кажуть у прес-службі волинських дорожників.

Дорожні хулігани нині завдають шалену шкоду державному майну і несуть небезпеку кожному громадянину України. На жаль, факти вандалізму на автодорогах України вже звичне явище. Не стали виключенням і автомобільні дороги Волині.

Дорожники стверджують, що люди забувають або не задумуються, що дорожній знак – це не окраса, яка стоїть обабіч шляху, а необхідність. Дорожні знаки – це вісники, головні інструкції руху автотранспорту на тому чи іншому відрізку дороги.
Згідно правил дорожнього руху, дорожній знак – стандартний графічний малюнок, що встановлюється край дороги для повідомлення визначеної інформації учасникам дорожнього руху, один з засобів регулювання дорожнього руху. Наявність дорожніх знаків – запорука безпечного руху автомобілістів та пішоходів.

Не зрозуміло чим керуються люди, які нівечать як пластикові, так і металеві дорожні вісники.

Не обходять стороною хулігани і автобусні зупинки. Нівечать лавки, а автопавільйони доводять до такого стану, щоб люди не можуть туди зайти. Це жорстока неповага до кожного учасника руху. Через дії хуліганів люди повадного віку, пенсіонери не можуть сісти перепочити, чекаючи автобуса чи маршрутки.

Відтак працівники дорожньої галузі області звертаються до кожного з жителів міст і сіл, адже всі є учасниками дорожнього руху. Якщо ви стали свідком знищення чи пошкодження дорожніх знаків, – не будьте байдужими, зателефонуйте на гарячу лінію Служби автомобільних доріг області (0332)-78-54-69, або викличте Державтоінспекцію за телефоном 102. Дорожники впевнені, що лише спільно з громадськістю можна забезпечити безпечний і комфортний рух автодорогами області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 14 Березня 2014 16:03
Це все Путін зробив!
АНТ до Лучанин Показати IP 14 Березня 2014 16:46
О, вискочив "товаріСЧ" з балалайкою(Лучанин Сьогодні 16:03).
12 Показати IP 14 Березня 2014 18:16
ну І де важ правий сектор.... порядок наводити... що слабо тим Гусям і Данильчукам порядок навести.... ото рук мають роботящих скіко..не служивих бугаїв ходять ніде не працюючих... хай потрудяться на благо неньки України, а то як баби .. тільки й говорити вміють.. народ .... ГАЙДА той ПС до траси... прибирати)))
волинянка Показати IP 14 Березня 2014 19:21
А запроваджував ці зупинки в області Клімчук! Освітлення робили у населених пунктах вздовж автотрас і скільки зробили і що зараз? Єуропа? Да вам у джунглях жити б*длота невихована...!!! Все вам влада не така?!
бандера Показати IP 14 Березня 2014 22:01
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus