USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Винуватиця ДТП замість виправдання заплатить ще й 100 тисяч

9 Вересня 2013 15:38
На Волині жінка в стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем «Мітцубіші Педжеро», зіткнулася з автомобілем ВАЗ-2105, яким керував старший дільничний інспектор Турійського РВ УМВС України в області. У результаті зіткнення чоловік помер, інформує Під прицілом.
Жінка рухалася автівкою по автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» та почала здійснювати обгон у забороненому місці. Міліціянт своїм автомобілем рухався у зустрічному напрямку і виконував поворот ліворуч.
Внаслідок зіткнення чоловік помер від отриманих тілесних ушкоджень у вигляді закритої черепно-мозкової травми з переломом кісток основи черепа, травми грудної клітки з множинними переломами ребер та саден лівої скронево-тім’яної ділянки.

Пасажир того ж автомобіля отримав хребетно-спінальну травму з ушкодженням спинного мозку, закритої черепно-мозкової травми з забоєм головного мозку легкого ступеня.

Турійським районним судом, жінку визнали винною та призначили покарання у виді 5 років та 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном у 3 роки.

До того ж, з неї стягнули на користь потерпілих майнову та моральну шкоду на загальну суму 340 тисяч гривень. Окрім цього, судом постановили стягнути на користь малолітньої дитини загиблого по 1071 гривні щомісяця до її повноліття.

Проте засуджена подала апеляцію, у якій вказала, що призначене покарання - несправедливе. На її думку, розслідування справи поверхневе та однобічне, а суд не вивчив об’єктивно всі матеріали справи.
Тож, жінка просить вирок суду скасувати, а кримінальну справу повернути прокурору для організації додаткового розслідування.

Таким чином, Апеляційний суд Волинської області скаргу засудженої таки залишив без задоволення. Проте задовольнив апеляцію ще одного потерпілого, і вирішили стягнути з жінки ще 100 тисяч гривень у відшкодування завданої моральної шкоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Че Показати IP 9 Вересня 2013 16:06
Таки є справедливість
Факт до Че Показати IP 9 Вересня 2013 16:54
Справедливість є, за неї варто БОРОТИСЯ і стреляти.
РБ Показати IP 9 Вересня 2013 22:28
купила права корова, доїздилась.... а сім'ям горе
Справедливість Показати IP 10 Вересня 2013 08:42
зараз я добра але коли б там не був правоохоронець жертвою чи правоохоронець був винуватцем чи була б я такою справедливою?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus