USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Як СБУ на Волині палила наркотики

14 Березня 2014 10:07
Співробітники Служби безпеки України знищили у Луцьку два кілограми психотропних та наркотичних речовин: кокаїн, амфетамін, трамадол та канабіс.

Спалені наркотики були речовими доказами у п’яти кримінальних провадженнях, які розслідували слідчі УСБУ у Волинській області, та за рішенням судів підлягали знищенню. За оцінками фахівців їхня вартість на «чорному» ринку становить майже 300 тисяч гривень.

Серед знищених наркотичних речовин 261 грам кокаїну, який у жовтні 2012 року був вилучений співробітниками СБУ в пункті пропуску «Ягодин» у 36-річного мешканця Полтавської області. Зловмисник слідуючи на власному автомобілі з Польщі до України намагався перемістити наркотик до нашої держави з приховуванням від митного контролю. Кокаїн був розфасований у 34 капсули, які злочинець напередодні проковтнув. Капсули були виявлені в результаті рентгенографії у медичній установі.

Апеляційний суд Волинської області визнав зловмисника винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів в особливо великих розмірах) та ч.3 ст.307 (незаконне зберігання та перевезення наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою збуту) Кримінального кодексу України і призначив покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Волинській області впродовж 2013-2014 років Служба безпеки України ліквідувала шість каналів контрабандного ввезення наркотиків на територію нашої держави, з незаконного обігу вилучено понад 3 кг кокаїну, 2 кг канабісу, 1,3 кг амфетаміну, 1,5 тисячі пігулок МДМА («екстазі»), 1600 міліграмів трамадолу, затримано вісьмох осіб, причетних до наркотрафіків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus