USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Європу засипало снігом, в країнах вводять надзвичайний стан

16 Травня 2019 21:56
На країни Південної Європи обрушилися потужні снігопади, а температура повітря опустилася до +10 С, а подекуди до +3°С.

Причиною аномальних снігопадів став циклон, що прийшов у Південну Європу. В Румунію він приніс потужні дощі, які призвели до підтоплення окремих районів, повідомляє mind.

Сніг засипав вулиці і машини в Хорватії на північ від Загреба, найсильніше негода вирує в гірських районах. У країні ввели надзвичайний стан через загрозу сильних паводків від танення снігу.


Сильні снігопади накрили острів Корсика (Франція), найбільше снігу випало в горах.


На Сицилії під снігом опинився вулкан Етна. Центральна Італія також страждає від снігової навали. Багато снігу випало в місті Нова-Варош на південному заході Сербії.


Між тим стовпчик термометра поступово повзе вгору і сніг змінюється на дощ. Залишається високою ймовірність сильних дощів з градом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus