USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За півдня у Луцьку сталося 4 аварії

6 Січня 2017 19:47
У першій половині дня 6 січня на дорогах Луцька сталося 4 ДТП. Причиною всюди були погодні умови, а саме – заледеніння дорожнього покриття, - повідомляє прес-служба Патрульної поліції на своїй сторінці у Facebook.

Навіть звичних винуватців у інші дні – нетверезих водіїв – сьогодні не було.

Натомість сьогодні серед цих причин, переважно, недотримання встановленої дистанції. Також одне ДТП відбулося тому, що автомобіль через заледеніле покриття винесло на зустрічну смугу. Учасники пригод отримали лише незначні механічні пошкодження автомобілів, потерпілих, на щастя, немає.

Інформаційне агентство Волинські Новини закликає водіїв бути обережними за кермом та нагадує про несприятливі погодні умови, що передбачаються на Волині в період Різдвяних свят.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus