USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За місце на кладовищі у Луцьку вимагали хабар $1300

4 Жовтня 2011 13:41
Директор комунального підприємства та майстер з благоустрою цього ж підприємства вимагали та отримали 1,3 тисячі доларів США хабара від лучанки за виділення їй двох місць на центральній алеї кладовища для поховання родичів.
Про це повідомили в Управлінні зв’язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ України.
Директора та майстра викрили працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю, – йдеться у повідомленні.
Органи прокуратури порушили кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого частиною 3 статті 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.
Нагадаємо, як розповідали 29 вересня «ВН» в Управлінні МВС України у Волинській області, 28 вересня за фактом отримання хабара був затриманий директор комунального підприємства «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Олександр Вікторов.
Крім того, Вікторов – депутат обласної ради від ВО «Свобода».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Валентин Показати IP 4 Жовтня 2011 14:00
Ось і Сан Санича знайшлась управа. Шкода, що методи залишаються одні й ті ж.
гайдамака Показати IP 4 Жовтня 2011 14:04
Сучі діти. Лучани вам більше не повірять. Це ж треба з таким "українським" прізвищем влізти в "свободу".щоб итак спаскудити національну ідею. Скільки могильних грошей "заплатив" Вітіву? Нічого, я з вами розберусь, хай тільки картоплю викопаю.
Віктор Показати IP 4 Жовтня 2011 14:06
Цетнара - на директора!
123 Показати IP 4 Жовтня 2011 14:09
Працівники ЖКГ черговий раз опозорили міську владу і КОРУПЦІЯ в цьому відомстві не тільки там(риба гниє з .......)
Є до 123 Показати IP 4 Жовтня 2011 16:44
Розбився літак - винувате ЖКГ!!! Взірвалась атомка в Японії - винувате ЖКГ!!! Не встав йух - винувате ЖКГ!!! Аби щось написати!!! Бред!!!
Цікавий Показати IP 4 Жовтня 2011 14:20
А Вкторов хіба не знав, що на центральних алеях поховання мають бути безкоштовні і лише для нащадків НКВД. Вважаю за таку необізнаність його варто виключити з партії.
Свідомий громадянин Показати IP 4 Жовтня 2011 15:06
Шановний пане Вітів! Вам зараз не соромно дивитися в очі своїм виборцям?! Адже йдучи на вибори зі своїми опришками ви обіцяли навести лад у всіх сферах нашого життя. А тут такий парадокс: а в своєму домі то повна херня. Тільки й навчилися, як кажуть росіяни, 3,14здеть. Ой не бачити вам Верховної Ради...
Лучанин Показати IP 4 Жовтня 2011 15:10
гайдамака ти шо тормоз, ти хоч сам розумієш шо ти царапаєш тут. А про хабарників, коротко - вони сволочі і дибіли.
Лучанин Показати IP 4 Жовтня 2011 15:53
От скоти вже в землю ,щоб закопати треба такі бабки платити.За ноги гада і безоплатно повісити непотріба, а зариємо безплатно
українець Показати IP 4 Жовтня 2011 16:18
Не вкладається в голові! Цей лантух з лайном і розумовим розвитком амеби брав такі суми! Щоб заробити такі гроші будівельнику, треба усю зиму стояти на риштованні, кладучи цеглу чи бетон, а це за поховання! Після того, як воно було викинуте Кирильчуком і Грицюком з "Батьківщини", ходило голодне і безробітне і навіть пробувало писати пасквілі на своїх вчорашніх соратників. Шиба витягнув його зі смітника, а "Свобода" пригріла в своїх шеренгах "борців за Україну". Тепер не зрозуміло: "Україна для українців", чи для лантухів з лайном невідомої національності? Вітів, розпусти своїх політичних нікчем, які відстоюють те, що світ давно виплюнув і повертайся в Тернопіль пасти баранів!
Голос з WC Показати IP 4 Жовтня 2011 16:28
Отака, вона, опозиція. Може, дійсно, даунбасівці праві? Лайнократи, тягнишкілі крали, крадуть і "про народ увесь час думають", а потому сваряться і бардак. А риганали крадуть, усіх чмирять, і слухають урку... Толку й насправді більше. Скажимо просто - ми нікудишні виборці, обираємо лайно а потім ображаємося, що смердить...
Exaboto до Голос з WC Показати IP 5 Жовтня 2011 10:05
+
гайдамака Показати IP 4 Жовтня 2011 18:12
Лучанине, я - не гальмо, я - недолучанин. От викопаю картоплю - і з тобою розберусь.
Я Показати IP 4 Жовтня 2011 18:23
Вікторов вже чкурнув далеко-далеко.Дксь він мав усі ці розмови!!!
удар по Свободі Показати IP 4 Жовтня 2011 20:30
така інформація - серйозний удар по репутації Свободи. Яка к чорту національна ідея там, де є корупція? Свободівці, наберіться мужності і виженість з своїх рядів корупціонера. Краще очищення зараз, ніж потім політична смерть. Не прикривайте своїх бандитів. про яку там соціальну справедливість можна говорить, коли у ваших лавах засіли хабарники? Так вони за хабаря і вас самих здадуть і всю Україну разом. А на простих українців їм наплювати взагалі. Дійсно не вистачає на вас справжніх героїв.
Відповідь Є від 123 Показати IP 4 Жовтня 2011 22:08
Повторяю хто на бронепоїзді , Луцький "Спецкомбінат комунально- побутового обслуговування" це державна структура, підпорядковується міській раді і на посаду призначається міським головою.Директор О. Вікторов обіс-ав все ЖКГ і міську владу!!!КОРУПЦІЮ терміново треба знищувати, а в ЖКГ вона вже досягла найвищого рівня.Значить щось не так, треба щось міняти, а що саме міський голова мабудь знає, на то він і Голова. (без політики)
Студент Показати IP 5 Жовтня 2011 00:38
Бачив Викторова у Львовi, з братками зI ЛьвiвшкоI CВободи
молодець Показати IP 5 Жовтня 2011 05:07
http://www.lutsk.ua/fast-news/luckiy-speckombinat-komunalne-pidpriiemstvo-2010-roku-v-ukrayini недавно так посміявся - Луцький спецкомбінат – «Комунальне підприємство 2010 року» в Україні. Молодець директор - трохи і в рекламу вкладав. До речі, хто знає де Сашко- затриманий чи на лижі поїхав?
Совість Волині Показати IP 5 Жовтня 2011 09:31
Ну так скоро віборі и "Свободе" нужні денежки на "лапшу":)
згвалтована совість луцька Показати IP 5 Жовтня 2011 09:48
Вікторов - то є справжній українець! Геть руки від національно свідомого свободівця! То все москалі винуваті...
Бомба Показати IP 5 Жовтня 2011 10:03
Свобода в дії..
позор Показати IP 5 Жовтня 2011 12:24
який сором - на голову не налазить таку суму за горе людське .
Молодцю Показати IP 5 Жовтня 2011 16:29
Не знаю, точно де,десь заліг, мабуть, на дно,або в СІЗО,але чув з достовірних джерел, що з понеділка його на робочому місці немає.
Віктор Показати IP 5 Жовтня 2011 17:24
Треба Василя Павловича Цетнара повернути на посаду директора комунального підприємства «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування»! При ньому був і порядок і працівники нормальну зарплатню отримували і про хабарі не було чути.
М.Н. Показати IP 5 Жовтня 2011 17:37
команда Б.П.Ш. пішла. Тому Б.П.Ш. не захотів, щоб на одній із сесій м.р. 5 скликання за моєю пропозицією обговорили питання про корупцію серед м.самоврядування.Хто і як голосував з депутатів: можете поцікавитися в секретаріаті м.р.
OrestN Показати IP 7 Жовтня 2011 16:17
Олександр Вікторов не бере подарунки / хабара, чого не скажеш про чинуша-регіаналах. Донецький криміналітет мітить на прибуткове місце директора комунального підприємства. Рігіанали-рейдери єзуїтськи хитро продумали акцію-провокацію по дескредітаціі Вікторова і його партії. По всій країні шалений кримінал шапкокрадов зачищає прибуткові бізнес в країні. Диктатура доповз до самих західних земель країни. Цей безпредел ще багатьом аукнітся ... "Свобода" не постраждала, рейтинг партії зростає - це майбутня парламентська політсила.
Ліна Показати IP 8 Жовтня 2011 18:01
Пипець ,Вікторов і партію купив,якщо судити по тексту Ореста."його партія..."Розслабтесь, а якщо на підприємстві мінімальна зарплатня,якщо повальне скороченнядля простих роботяг .а на зарплаті 4-5тис. Вікторова сестра і на посаді його першого заступника - про що розмова?Яке прибуткове підприємство?Для кого прибуткове:для Вікторова,"його" партії і сестри?
НАТАША до Ліна Показати IP 15 Лютого 2012 02:25
А тебе,що заздрість взяла???? сидиш за свої 1,5 грн., нічого більше не можеш!!! то треба наклепи зводити!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus