USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

За мобільний телефон та 16 гривень хулігани «нагородили» хлопця струсом мозку

16 Листопада 2009 15:17
У Прилуцьку троє молодиків побили 15-річного хлопця, бо він їм не сподобався. Про це 16 жовтня інформують «Волинські новини».
Як повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області, хлопець приїхав до села Прилуцьке, аби заробити собі грошей на навчання, але крім струсу мозку та тілесних ушкоджень більше нічого не отримав.
Потерпілий розповів, що він зайшов до місцевого бару купити мінеральної води, але чомусь не сподобався молодикам, котрі святкували там день народження. Вони відразу почали поводити себе зухвало, тому після короткої розмови вивели Владислава на вулицю, де почали бити. Хлопець, отримавши добрячих стусанів, намагався втекти, проте хулігани щоразу його наздоганяли і продовжували бити. Під час бійки потерпілого навіть кинули до річки, але він звідти вибрався. Припинили свої знущання молодики лише тоді, коли забрали у Влада 16 гривень та мобільний телефон.
Як тільки сина привезли додому, мати потрепілого вирішила негайно звернутися до працівників міліції. Відділ кримінальної міліції у справах дітей Луцького МВ УМВС відразу передав справу ківерцівським міліціонерам, які досить швидко знайшли хуліганів.
Начальник Ківерцівського РВ УМВС в області Ігор Муковоз розповів, що спочатку вдалося затримати одного підозрюваного, який невдовзі назвав імена своїх спільників. Раніше хлопці не мали жодних проблем із законом, однак у житті нічим серйозним не займалися: у свої 18, 20 та 22 роки вони ніде не навчалися та не працювали. Того дня у них також був вихідний – день народження товариша. Після випитої пляшки горілки компанія, вочевидь, хотіла повеселитися. Віктор, якого затримали першого після бійки, свого вчинку пояснити не може, хоча й визнає, що був ініціатором бійки та й ударів, мабуть, найбільше зробив. Тепер про це жалкує.
Проти молодиків порушено кримінальну справу за двома статтями Кримінального кодексу України – розбійний напад та хуліганство.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Юка Показати IP 16 Листопада 2009 15:23
бидло! і звідки у нинішньої молоді береться стільки агресії! книжку краще б розумну вдома почитали чи батькам по господарству допомогли,ніж напиватися як свині і показувати на невинних свою "крутизну"
Vetal Показати IP 16 Листопада 2009 15:50
ГОПНІКІ!!! Пощастило що хлопець з річки вибрався, а якби він плавати не вмів...
OrestN Показати IP 16 Листопада 2009 17:06
наше суспільство морально зубожіє, школа не виконує свої функції. після 60-літньої лицемірної, безбожницької, совєтської пропаганди люди, ставши батьками, мають дефіцит порядності, людяності, щирості, патріотичності, а страждають діти, позбавлені виховання.
seal Показати IP 16 Листопада 2009 23:56
Таких виродків необхідно наказувати якнайсуворіше. Троє старших хлопців нізащо побили підлітка, бо він їм не сподобався! Скоти, інших слів немає. Надіюся, що міліція доведе справу до кінця. Чи може буде, як часто буває в таких випадках - відкупляться??????????
Таня Показати IP 18 Листопада 2009 12:41
Залишається сподіватися на міліцію. Хочеться вірити, що у них вистачить снаги довести справу до кінця і покарати винуватців найвищою мірою. Хоча у нас, на жаль, ще й не такі справи "замазуються" грошима. А ще легше це зробити у райвідділах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus