USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За що звільняють заступника начальника відділу освіти на Волині

15 Квітня 2013 12:27
Заступник начальника відділу освіти Володимир-Волинської РДА зловживав службовим становищем. Через це його оштрафували та звільняють з роботи.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волинської області.

Заступника начальника відділу освіти Володимир-Волинської РДА визнали винним у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення.

Працівники Володимир-Волинської міжрайонної прокуратури склали протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення заступником начальника відділу освіти Володимир-Волинської райдержадміністрації.

Цей державний службовець незаконно видав наказ про нарахування та виплату за рахунок коштів місцевого бюджету преміальної оплати в розмірі понад 2050 гривень головному спеціалісту відділу освіти Володимир-Волинської райдержадміністрації.

Суд визнав посадовця винним у порушенні обмежень щодо
використання службового становища та застосував до нього стягнення у виді штрафу на суму 850 гривень.

Штраф держслужбовець уже сплатив та відшкодував збитки, завдані державі. Окрім цього, заступника начальника відділу освіти звільнять з роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олежик Показати IP 16 Квітня 2013 18:29
Певно пан начальник не витримає горя і повіситься через сором провини і втрату 850 гривень...
кукук Показати IP 17 Квітня 2013 08:42
Ви краще написали б яка зарплата в того начальника зарплата. Не смішіть....чинуши такого рівня отримують макимум 2 тис. грн. на руки. Знайшли про що писати... Ну облажався трохи чоловік, то шо йому тепер? Він може й сам радий що так склалося.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus