USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За три дні на дорогах Волині загинули 2 пішоходи. Ще 4 людини травмовано

24 Листопада 2008 13:13
За інформацією сайту УМВС України у Волинській області, упродовж трьох днів у краї сталося п’ять ДТП. Про це 24 листопада повідомляють «Волинські Новини».
За словами інспектора сектора зв’язків із громадскістю ДАІ УМВС у Волинській області Андрія Владимира, у п’ятницю, 21 листопада, близько 23.00 сталася аварія по автодорозі в селі Зміїнець Луцького району.
Як розповів Андрій Владимир, 35-річний житель села Квасилів Рівненської області, керуючи автомобілем «Фольксваген-Пассат», скоїв наїзд на 61-річного місцевого жителя.
Внаслідок ДТП пішохід отримав смертельну травму. За словами пана Владимира, водій автівки є військовослужбовцем. «Наразі винуватця пригоди не встановлено. Обставини з’ясовуватимуться», – зазначив пан Владимир.
Окрім того, 21 листопада в місті Любомлі чоловік, керуючи автомобілем «Хонда Одісей», скоїв наїзд на жінку-пішохода, яка від отриманих травм померла на місці лиха.
А 22 листопада в селі Галичани Горохівського району водій автомобіля «ВАЗ 21099» скоїв наїзд чоловіка, який раптово вийшов на проїжджу частину дороги перед автобусом, що здійснював посадку та висадку пасажирів. Внаслідок ДТП пішохід із тілесними ушкодженнями госпіталізований у реанімаційне відділення ЦРЛ.
Також 22 листопада у Нововолинську водій таксі, керуючи автомобілем «Фіат Скудо», скоїв зіткнення з мотоциклом «ІЖ» без номерного знаку. Внаслідок ДТП водія та пасажира мотоцикла з тілесними ушкодженнями госпіталізовано в ЦМЛ.
23 листопада в селі Прилуцьке Ківерцівського району водій автомобіля «Санкт-Йонг» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де зіткнувся з придорожнім деревом. Внаслідок ДТП пасажир автівки отримала тілесні ушкодження та госпіталізована в відділення нейрохірургії Луцької ЦМЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus