USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За тиждень на дорогах Волині загинуло четверо людей

26 Січня 2009 12:38
За минулий тиждень, із 19 по 25 січня, у Волинській області трапилося 8 дорожньо-транспортних пригод, у яких четверо людей загинуло й одинадцять травмовано. Про це 26 січня повідомляють «Волинські Новини».
 
За інформацією ВДАІ УМВС у Волинській області, із них 4 ДТП сталися за участю пішоходів, 2 – через перевищення швидкості. Окрім того, зафіксовано один випадок порушення правил проїзду перехрестя і один наїзд на гужовий транспорт.
 
Отож, 21 січня через зіткнення іномарки і воза травмувалися люди.
 
24 січня о 20.45 на автодорозі Ковель – Володимир-Волинский поблизу селища Турійськ 22-річний ковельчанин, керуючи автомобілем «ВАЗ-2105», скоїв наїзд на пішохода – пенсіонера 1931 року народження, жителя села Смідин Старовижівського району. Внаслідок ДТП літній чоловік від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди. Труп направлено в судово-медичну експертизу.
 
Того ж дня о 22.05 підприємець-горохівчанин 1970 року народження, керуючи автомобілем «Сангйонг» по вулиці міста Горохова, не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на електроопору. Внаслідок ДТП водія з тілесними ушкодженнями госпіталізували в центральну районну лікарню, а пасажир його автівки – місцевий мешканець 1961 року народження – отримав смертельну травму.
 
25 січня, приблизно о 18. 20, на автодорозі Устилуг – Рівне, в селі Холопичі Локачинського району Волинської області, водій автомобіля «Фіат-Дукато»,40-річний житель Нововолинська, рухаючись із боку Луцька в напрямку Володимира-Волинського, виїхав на смугу зустрічного руху. Там він зіткнувся з автомобілем «Фольцваген-Гольф», що рухався попереду в зустрічному напрямку, під керуванням мешканця села Веселе Луцького району 1959 року народження.
 
У результаті ДТП водій автомобіля «Фіат-Дукато» отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми та коми. Його госпіталізували в реанімаційне відділення Локачинської ЦРЛ.
 
Водій автомобіля «Фольцваген-Гольф» отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому бедра й потрапив до хірургічного відділення Торчинської лікарні Луцького району. Пасажирка цього авто – дівчинка 2003 року народження, жителька села Веселе Луцького району – з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма» госпіталізована в хірургічне відділення Торчинської лікарні Луцького району. А 33-річний житель села Веселе Луцького району, який також перебував у салоні «Фольцвагена», від отриманих травм помер у Торчинській лікарні Луцького району.
 
Окрім того, 23 січня на Волині знову трапилася ДПТ зі зникненням. У районі села Бужанка невстановлений автомобіль, рухаючись у напрямку міста Нововолинська, скоїв наїзд на пішохода 41-річного жителя села. У результаті ДТП чоловік отримав смертельну травму.
 
Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, вилучила там уламки дзеркального та прозорого скла. Розшукові заходи, спрямовані на виявлення водія, тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus