USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Трагічно загинув керівник ансамблю воїнів-афганців «Віват» Леонід Васильчук

6 Червня 2015 23:30
За трагічних обставин пішов із життя лучанин Леонід Леонтійович Васильчук – художній керівник і бас-гітарист вокально-інструментальної групи «Віват», створеної при Волинській обласній організації Української спілки ветеранів Афганістану. Про це повідомляє Вісник+К

Леонід Васильчук сам пройшов пекло афганської війни. У мирному житті був активним членом спілки воїнів Афганістану. Довгий час працював інкасатором у «Західінкомбанку». Останнім часом входив до громадського формування «Варта порядку». Загинув внаслідок необережного поводження зі зброєю. Випадковий смертельний постріл стався, коли Леонід Васильчук чистив зброю.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює співчуття рідним та друзям Леоніда Леонтійовича.

Прощання з ним відбудеться завтра об 11:00 у Будинку панахиди.

Довідково:

Перший виступ ансамблю «Віват» відбувся 15 лютого 2005 року у Волинському драмтеатрі, на урочистих зборах, присвячених 16-ій річниці виведення радянських військ з Афганістану. Колектив є лауреатом всеукраїнських та міжнародних фестивалів військової та патріотичної пісні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Sieger Показати IP 6 Червня 2015 23:48
Отак здається ніби військовий, учасник бойових дій, хто-хто, а такі люди вміють поводитися зі зброєю і знають всі правила техніки безпеки. І така безглузда смерть... Земля пухом і Царство Небесне. :(
Анонім Показати IP 7 Червня 2015 09:55
Шкода таку людину.Співчуття близьким
олег Показати IP 7 Червня 2015 11:10
Співчуття близьким та рідним.Але хочу сказати що при чищенні будьякої вогнепальної зброї зробити вистріл можна лише при направленні свола в сторону потрепілого і перед тим зробити спуск перед тим має знаходитися патрон в патроннику. Щоб льюдина котра пройшла та мала смпоаву зі зброєю дослала патрон в патронник а потім зробила висріл в свою стронону абсурд повний. Краще розберіться з тим з ким проживав яка дружина які діти і всме остальне виведе нач читу воду стрілка .
Жанна до олег Показати IP 7 Червня 2015 15:27
Сім'я в Льоні відмінна. Що жінка,що дочка з сином. Досі перебуваю в шоковому стані - хороша людина була. Царство йому Небесне...
А Показати IP 7 Червня 2015 11:40
А де мій коментар??? Чи згадка про Західінкомбанк це кримінал?. От звідти той кримінал і може вилізти, а не необережне поводження зі зброєю.
Жанна до А Показати IP 7 Червня 2015 15:25
Я знала Леоніда особисто багато років, тому можу сказати одне - не пиз*и! Якщо маєш зуб на банк, прості люди, які працювали в банку ПРОСТИМИ працівниками - ні до чого.
А до Жанна Показати IP 7 Червня 2015 19:10
Але культура аж пре. А в банку на простих працівників багато що повісили, особливо прикриваючись "афганським братством". А Леоніду царство небесне.
Віктор до А Показати IP 7 Червня 2015 22:16
Ну і м**ак же ти!!!! В сім'ї біда а ти знову ліпиш не те що треба.М**ило та й в все.......
До А Показати IP 8 Червня 2015 08:45
Людина загинула.... Батько, чоловік, син.... Афганець! Ати сволото верзеш що попало. Знав особисто, прекрасна людина!!! Земля йому пухом....
Укроп Показати IP 8 Червня 2015 11:29
Не вірю в випадковість..!Розборка- зборка - чистка зброї за роки служби доведена до автоматизму,до пунктика в мозгу!Відпочивай шуравї з миром,сумуєм,співчуваємо сім"ї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus