USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Застрелили суддю Шевченківського суду

22 Березня 2011 09:41
21 березня, в Києві було вбито суддю Шевченківського районного суду Сергія Зубкова.

Про це повідомили Українські новини з посиланням на інтернет-видання "Сегодня".

Як розповіла прес-офіцер Голосіївського райвідділу Юлія Мусташ, зловмисники завдали 42-річному Зубкову два вогнепальні, зокрема в голову, і три ножові поранення в під'їзді свого будинку на вулиці Голосіївська.

"Про подію повідомили мешканці будинку, які виявили тіло. До нас виклик надійшов о 18:15. Зараз на місці події працюють співробітники нашого райуправління", - повідомила Мусташ.

Тіло Зубкова виявили сусіди. При ньому були тільки ключі від квартири. Портфеля, грошей, інших цінностей не виявилося. Свідків події немає. За фактом події порушено кримінальну справу. Ведуться пошуки кілера. Серед основних версій - замовлене вбивство, пов'язане з виконанням професійних обов'язків, з особистої неприязні і побутова.

Розглядаються також версії нападу з метою пограбування і випадкового вбивства. Зараз на причетність до злочину перевіряється вже киянин, який розмістив в інтернеті гнівного листа на адресу судді, який нібито незаконно виселив його з квартири, вирішивши спір на користь комерційної структури. Зубков вів також справи щодо скандального будівництва на вулиці Гончара та низку інших.

Між тим, зі слів одного з працівників суду, Зубков допрацьовував останні дні в Шевченківському суді, готуючись перейти в Апеляційний госпсуд Києва.

Нагадаємо, в кінці лютого в Києві вбили заступника директора Інституту світової економіки і міжнародних відносин Національної академії наук Валерія Новицького. Його було виявлено у своїй квартирі з 20 ножовими пораненнями. Пізніше було затримано двох молодих людей. Слідство встановило, що Новицький обіцяв одному з них сприяння в навчанні, а інший обіцяв допомогти йому з відкриттям інтернет-сайту. Внаслідок застілля між ними виник конфлікт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
999 Показати IP 22 Березня 2011 09:57
співчуваю.а суддям потрібно працювати справедливо,чесно і законно,а то я думаю що ціх хабарників-судді багатюх чекає така доля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus