USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Затримали шахраїв, які друкували на принтері гроші.ФОТО

12 Травня 2011 16:58
У Нововолинську затримали групу шахраїв, які виготовляли і збували грошові фальшивки.

Як повідомили 12 травня у ВГЗ УМВС України у Волинській області, у Нововолинську під час збуту підробленої банкноти НБУ номіналом 500 гривень затримали 46-річного жителя міста Дніпропетровська Юрія Д.

Виявилося, що чоловік уже кілька раз розраховувався підробленими грішми у магазинах Нововолинська.

Згідно з висновком експерта, гроші, якими розраховувався затриманий, виготовлені струменевим друком з використанням кольорового принтера.

У результаті слідчо-оперативних заходів було затримано 39-річну волинянку Наталію Є., в сумці якої виявлено знаряддя для виготовлення підроблених банкнот НБУ - два клаптики паперу, заклеєні прозорим скотчем, під котрим нанесені голограмні копії зображення водяних знаків портретів Григорія Сковороди, Лесі Українки, Михайла Грушевського й Тараса Шевченка.

Крім того, правоохоронці з’ясували, що до збуту підроблених грошей причетна і дружина затриманого Юрія Д. – 51-річна жителька Дніпропетровська Ірина Д., яка збувала фальшивки на території Іваничівського та Нововолинського районів.

Наразі зловмисників затримано. Встановлено, що усі вони мали раніше проблеми із законом.

Порушено кримінальну справу за виготовлення, зберігання з метою збуту підроблених грошей. Така провина передбачає позбавлення волі строком до десяти років.

Правоохоронці підозрюють, що аналогічні купюри збувались і на території інших районів та міст області. Тож просять громадян, які могли стати жертвами цих шахраїв (на фото нижче), повідомити правоохоронні органи за телефонами: 102, (0332)74-23-94 або (095)883-31-44.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Політолог Показати IP 12 Травня 2011 17:04
Цікавою є мила непомітна на перший погляд ситуація "а-ля Фройд": шахрай на четвертому фото - на фоні нашого шановного двічі несудимого Гаранта... Ох і влетить міліцейському фотографу від начальства ))))))))))))))))
Степан до Політолог Показати IP 12 Травня 2011 17:25
Я вважаю, у цьому є колосальних виховний вплив, дієвість якого вчасно помічена і вдало використана нашими правоохоронними органами: вішати в усіх місцях, де перебувають злочинці, портрет Віктора Януковича. Я чув, скоро їх будуть супроводжувати написами типу "Пацаны, выход есть! ОН - ЛУЧШИЙ ПРИМЕР"
Лучанин до Степан Показати IP 12 Травня 2011 22:56
От читаю це і думаю: невже західна україна сама неосвітчена та хвора на голову з усіма наслідками?!. Коли були вибори то було ясно що треба було обісрати опонента (не ворога) даби серед дибілів набрати собі голосів, тому що здоровомислячу інтелігентну розумну людину від цього верне і результат,як правило, завжди протилежний. В даному випадку не зрозуміло навіть до чого тут той фон. Для особливо тупих поясню ще раз: серед молоді завжди в усі часи існував певний розподіл на групи за інтересами. Кожна з них випендрювалась по своєму. Зараз по Києву бігає молодь яка дражнить ментів і тікає від них. Що прикольно? Але це теж ненормально. Раніше в ті часи рахувалось бути крутим якщо ти зірвеш шапку з перехожого. Так як колись в 70-80х у Луцьку був розподіл на райони і ходили стінка на стінку, так і в Єнакієво щоб не бути битим усіма ти мусив бути з кимось. Невже ті 2 шапки мають більшу вагу ніж ті мільярди на які обчистила українців ВОНА, за яку голосували ви, яка до речі теж сиділа доволі довгий час в слідчому ізоляторі і якби не великі гроші і можливість замість себе підставити Лазаренка вже давно і надовго би сіла. Тальки різниця в тому що той робив дурниці, а не навмисно крав, будучи хлопцем, а ця вже будучи дорослою і навмисно! Кожен з депутатів щось вкрав в людей, тільки не про всіх відомо що і скільки. Можна і Межигірря згадати, хоча щоб про це казати треба мати факти, а вони офіційно ще ніким не надані і ще довго не нададуться. Хоча саме за це і можна прискіпатись, але ніяк не за дії в молодому зеленому віці, коли в голові один вітер гуляє! І не треба писати що я якийсь захисник чи тому подібне. Просто вже набридла тупість і необізнаність, бажання хоча б плюнути комусь хто не подобається, хто має відмінну від вашої думку... В тому що я написав немає нічого особистого до відписувачів - це узагальнення, доречі побудоване на фактах! А от щодо жительки Дніпропетровська, то за цю ниточку можна дійти і до інших портретів, аби бажання було ...
VSC до Лучанин Показати IP 13 Травня 2011 10:50
Так глубоко и с таким прогибом, еще никто не вылизывал. Вам каждый пост засчитывают, или это просто входит в функциональные обязанности?
SVING до Лучанин Показати IP 13 Травня 2011 16:41
"західна україна сама неосвітчена" - відразу видно "освіТченого".
M до Лучанин Показати IP 13 Травня 2011 18:15
Лучанин, ти напевно, старий пердун, сидиш десь в чиновницькій конторі з совєцьких часів, отримуєш гроші з наших кишень (бюджетник). Не добираєш слів при виражовуванні і женеш на всіх підряд в тому числі на тих, хто тобі гроші платить. Не розумний ти чоловік, але добре, що таких все менше і менше.
Лучанин Показати IP 12 Травня 2011 21:11
А де 4-те фото? ))))
Горохівець Показати IP 13 Травня 2011 09:38
Не розумію нічого про фон і про Гаранта. Де ви його тут побачили? А ось фальшивомонетник виглядає саме так, як мають виглядати "данецкіє". Характерні обличчя. Усьо будет Данбасс? Респект СБУ за відлов бандюковичів. Фальшиві гроші на принтері - це отстой!
До Лучанина Показати IP 13 Травня 2011 10:26
Навіть синка Януковича через подвійну судимість папаші на гарматний постріл не допустили б на службу в МВС чи СБУ (якби він таке бажання мав),коли папаша був,наприклад, директором бази.А тепер Бандюкович - головнокомандувач!Хіба не сором??
експерт Показати IP 13 Травня 2011 14:30
Цей "лучанин" як щось [вирізано], то хоч стій, хоч падай. Совєцький чоловік, службіста, очі затягнуті пеленою минулого. Міняє псевдоніми, але такого можна впізнати під любим "галстуком": чи то за 15 гривень, чи за 200 доларів.
M Показати IP 13 Травня 2011 18:08
Де 4-те фото?!!! Журналісти бояться напрягу з боку МВС?
Юрій Ричук Показати IP 13 Травня 2011 18:31
Поясню, куди поділося 4 фото. Редакція "ВН" зняла його на прохання ВГЗ УМВС України у Волинській області - як пояснили правоохоронці, це фото помилково потрапило у матеріал про фальшивобанкнотників і не має до нього ніякого відношення.
.. Показати IP 14 Травня 2011 11:53
сцикнули ментяри)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus