USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Затримали волинян, які полювали біля кордону

23 Лютого 2011 12:27
Четверо мешканців села Мельники Шацького району, що на Волині, полювали в прикордонній смузі, при цьому паспортів, мисливських квитків, ліцензій та відстріл у них не було.
Їх затримали 21 лютого ввечері співробітники відділу «Піща» Луцького прикордонного загону. Про це повідомив начальник прес-служби – прес-секретар начальника загону Олег Личковський.
В одному з районів патрулювання близько 17-ї години охоронці кордону виявили автомобіль «Нива», який повільно рухався лісовою дорогою, а попереду рискали по кущах два мисливських собаки.
Автомобіль зупинили. У ході перевірки було встановлено, що четверо жителів села Мельники таким чином вирішили поживитись дарами тваринного світу. Хоча вони в один голос стверджували, що вигулюють собак.
Свої паспорти вони залишили вдома, чим порушили правила прикордонного режиму. Мисливські квитки, ліцензії та відстріл також були відсутні.
В салоні авто було виявлено дві мисливських рушниці та 11 набоїв до них. Був і власник однієї рушниці з документами на неї.
А от власника другої рушниці, як і документів на неї, не було.
Зі слів одного із затриманих, рушницю йому дав товариш на деякий час покористуватись.
На затриманих складено матеріали про адміністративні правопорушення.
Крім того у міліцію направлено матеріали про вирішення питання щодо притягнення до відповідальності власника рушниці, що була виявлена в авто без документів. Ним виявився мешканець обласного центру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus