USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку прощатимуться із загиблим офіцером СБУ

22 Березня 2015 21:40
Прощання із загиблим на сході працівником СБУ лучанином Віктором Мандзиком відбудеться завтра, 23 березня, в Будинку панахиди Луцька. Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці прес-секретар УСБУ у Волинській області Іванна Поліщук.

У зв'язку з цим у місті оголосили День жалоби, - інформують у прес-службі міської ради Луцька.

Нагадаємо, оперуповноважений Любомльського МРВ УСБУ у Волинській області капітан Мандзик Віктор Сергійович загинув 21 березня у Волновасі, виконуючи свій професійний та громадянський обов’язок.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОДРОБИЦІ ВБИВСТВА ОФІЦЕРА СБУ З ВОЛИНІ. ОФІЦІЙНА ВЕРСІЯ

Віктор Мандзик, 1986 року народження, розпочав свою службу в органах Служби безпеки України у 2009 році. У зоні проведення антитерористичної операції перебував з січня 2015 року. Ще зовсім недавно Віктор був задіяний у одній із спецоперацій по затриманню сепаратистів на території Донецької області, під час якої йому вдалося чудом врятуватися від розриву гранати.

Однак, 21 березня у Волновасі життя Віктора Мандзика трагічно обірвалося при виконанні ним професійного обов’язку, якому він був вірний до останнього моменту.

Усім небайдужим, хто хоче віддати останню шану співробітнику УСБУ у Волинській області, повідомляємо, що прощання з Віктором Мандзиком розпочнеться завтра, 23 березня, з 09:00 до 10:00 у Будинку панахиди Луцька, що по проспекту Перемоги.

З 10:00 до 11:30 відбудеться громадська хода до Свято-Петропавлівської церкви, що на вулиці Рівненській. Панахида та поховання відбудеться з 11:30 до 14:30 на цвинтарі, що на вулиці Рівненській у Луцьку.

Вічная пам'ять!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus