USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Збираючи ягоди, жінка ледь не загинула від укусу гадюки

25 Липня 2013 11:30
Від укусу змії постраждала місцева пенсіонерка Ніна. Інцидент трапився у селі Нуйно Камінь–Каширського району, - інформує Волинь-нова.

Жінка зі своїми сусідами пішла по чорниці в урочище Тристєнка. Відра у них, каже, швидко наповнювалися. В якийсь момент, прогорнувши рукою траву, збиральниця відчула раптовий біль у пальці. Погляд вловив гадюку, яка поповзла у зарослі.

Зрозумівши, що її вжалила гадюка, подзвонила чоловікові, викликала з райцентру карету «швидкої допомоги». Дорогу від Нуйно до урочища Тристєнка чоловік подолав підводою. Прибувши на місце, він перев'язав дружині руку. А біля села зустріли «швидку», яка їхала назустріч. Постраждалій надали необхідну медичну допомогу. У тяжкому стані її доставили в реанімацію центральної районної лікарні.

У цьому році — це вже четвертий випадок укусу людей гадюками в районі. На щастя, всі залишились живими. У лікарні їм ввели протиотруйну сироватку, що й посприяло одужанню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus