USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Землетрус на Філіппінах забрав життя п'ятьох людей

22 Квітня 2019 22:33
У понеділок, 22 квітня, на Філіппінах стався сильний землетрус, в результаті під завалами будівель загинули щонайменше п'ятеро осіб.

За даними Геологічної служби США, провінцію Пампанга на північний захід від Маніли сколихнув землетрус магнітудою 6,3. Поштовхи також відчувалися в самій столиці, передає Новое Время з посиланням на AFP.

Губернатор провінції Пампанга Лілія Пінеда повідомила, що з-під завалів торгового центру в муніципалітеті Порак дістали тіла трьох загиблих. У місті Лубао під завалами загинули жінка і її онук.

З її слів, рятувальники продовжують пошуково-рятувальні роботи. Їхні роботи ускладнено відсутністю електрики. Місцева влада побоюється, що кількість загиблих може збільшитися.



"Ми вважаємо, що в чотириповерховій будівлі все ще є люди, які потрапили в пастку. Наші рятувальники кажуть нам, що там є люди, які кричать, благають про порятунок", - сказала вона.

Через землетрус на півночі Філіппін пошкоджено термінал аеропорту Кларк, який розташовано на місці колишньої військової бази США, дороги, католицьку церкву 17-го століття в провінції Пампанга.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus