USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Землетрус в М'янмі: 60 загиблих, 90 постраждалих

25 Березня 2011 09:21
Підземні поштовхи магнітудою 6,8 сталися у ніч на п'ятницю на північному сході М'янми біля кордону з Таїландом. Це вже другий землетрус в М'янмі за останню добу – у четвер були зафіксовані поштовхи магнітудою 7,0.

Як повідомляє ТСН , за попередніми даними, в результаті двох землетрусів 60 людей загинули і близько 90 дістали поранення. Влада попередила, що кількість жертв зростатиме.

Рятувальники поки не можуть дістатися до деяких постраждалих районів. За інформацією бірманської влади, зруйновано сотні будівель; під завалами можуть бути люди.

Підземні поштовхи і коливання ґрунту відчувалися навіть у Бангкоку, який розташований в 800 кілометрах від епіцентру землетрусу, а також у Ханої і в деяких частинах Китаю.

Землетруси в М'янмі сталося через майже два тижні після руйнівного землетрусу і цунамі в Японії, внаслідок яких, за останніми даними, загинули 10 тисяч людей, ще 17 тисяч вважають зниклими безвісти.

На переконання сейсмологів, на відміну від Японії підземні поштовхи в М'янмі не викличуть цунамі - епіцентр землетрусу був далеко від Індійського океану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus