USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Жінка загинула під колесами снігозбиральної техніки

26 Березня 2013 18:33
Під колесами снігоприбиральної техніки загинула жінка у Києві.

Про це пише «Кореспондент».

У вівторок, 26 березня, в Києві біля станції метро Палац спорту загинула жінка через наїзд снігоприбиральної техніки.

За словами очевидців, жінка спробувала перебігти дорогу, по якій проїжджав снігоприбиральний трактор, але посковзнулася і впала. Водій не встиг зреагувати, в результаті чого наїхав на жінку. Вона загинула на місці пригоди.

Медики, що приїхали приблизно через 20 хвилин, констатували смерть. За словами водія, він не бачив, як жінка перебігала дорогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Bobryk Показати IP 26 Березня 2013 19:01
Поражаюся нашим людям, таке враження, що частина з них живе у "режимі Бога". Хотіла виграти декілька секунд, а отримала вічність. Ще в нас на Волині є кадри теж, кожен тиждень хтось під поїзд потрапляє, це ж треба постаратися, поїзд за людиною не ганяється
TheРоман до Bobryk Показати IP 26 Березня 2013 19:24
Я теж ніколи не розумів, навіщо таким чином економити час
Тарас Показати IP 26 Березня 2013 21:08
А як ті пішоходи кидаються під авто аби тільки встигнути проскочити. А винних роблять водіїв тому що не передбачив. А як передбачити дії дурного?
мишка Показати IP 26 Березня 2013 23:23
Ох... такої погоди хо бери і сиди вдома
Юліан Показати IP 28 Березня 2013 10:37
Тарас, згідний в любому випадку будуть писати в протоколах що водій не дотримався безпечної швидкості і не врахував дорожню обстановку і вину пішохода ще доказати треба.Тільки кому легше від того ?. Тому,пішоходи,звертаюсь до вас як водій з немалим досвідом: не виходьте раптово на проїжджу частину навіть якщо ви знаходитесь на переході....памятайте про те що в автомобіля існує гальмівний шлях і до тогож автомобіль це купа залаіза і гальльма можуть відмовити чи дорога може бути слизькою...про вашу безпеку ніхто не подбає краще ніж ви самі !!! Тому раджу краще витратити півхвилини і переконатись у тому що перейти дорогу буде безпечно...не спішіть до лікарень і моргів !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus