USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Жінка загинула, злетівши зі скутера

7 Грудня 2009 11:30
Минулими вихідними на шляхах Волині трапилося дві автопригоди. Двоє людей скалічилися, одна жінка загинула.
 
Резонансна трагедія сталася в Ратнівському районі. У суботу близько першої години ночі посеред селища Заболоття на рівній дорозі перевернувся скутер «Хонда». За кермом мопеда їхав 33-річний Роман, а позаду нього сиділа його 31-річна дружина.
 
Достеменно невідомо, що саме сталося. Ймовірно, чоловік у темені не втримав кермо або наїхав на перешкоду. На швидкості скутер «повело» дорогою. За мить мопед перечепило, він злетів у повітря і звалився на асфальт. Водій і пасажирка позлітали на шлях. Від удару об землю жінка загинула. Напевно, їхала без мотошлему і розбила голову. Чоловік залишився живим. Його госпіталізували до районної лікарні.
 
У суботу в Горохівському районі близько 7-ї ранку на центральній вулиці села Ржищів легковик «Жигулі-шістки» збив пішохода. За кермом машини був житель села 38-річний Василь. Можливо, він не побачив у ранковому тумані 45-річного односельця Григорія. Потерпілого пішохода відвезли в Горохівську районну лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus