USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Жіночі» ДТП стаються переважно через несправність авто

9 Березня 2011 09:22
Причиною абсолютної більшості ДТП, в яких винуватицею стає жінка, є не неуважність водія, а технічна несправність автомобілів.
Про це свідчать результати дослідження, проведеного наприкінці 2010 року по всій території Європейського Союзу, – повідомляє Дзеркало тижня.
Отримані цифри свідчать, що лише 39% жінок-водіїв обтяжують себе відвідуванням СТО для профілактики. Решта 61% приїжджають на автосервіс виключно після того, як щось уже поламалося.
Окрім того, лише 23% прекрасної статі знають, як самостійно з'ясувати рівень масла в моторі або наявність гальмівної рідини.
Ще менше – лише 10% жінок-водіїв – приділяють увагу рівню тиску в запасному колесі і ступеню зношеності протекторів на покришках.

Тим не менше, згідно з даними поліцейських протоколів, жінки, які дозволили собі сісти за кермо у стані алкогольного сп'яніння, становлять тільки 7% від загальної кількості автолюбителів. Також прекрасна половина людства лише у 12% випадків проїжджає на червоне світло й у 5% засинає за кермом.

А дані провалів та успіхів при складанні іспитів на права показують, що жінки, хоч і не набагато, але все ж випереджають чоловіків в успішності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лара Любомль Показати IP 9 Березня 2011 12:22
...Я жінка-водій з понад десятилітнім стажем і можу з впевненістю сказати, що все що написано туфта...наших жінок це не стосується...знають вони і як рівень масла провірити чи гальмівну рідину, так як не має проблем ні з тиском в колесі, ні з протектором, ні з бортуванням...Все залежить від практики...чим більше за кермом тим краще їздиш і менше проблем...а від ДТП ніхто не застрахований...а на СТО хай їздить чоловік за мене - ну повинні ж бути і в нього якісь обов"язки...
1 до Лара Любомль Показати IP 11 Березня 2011 08:08
Я з вами згідний. Просто ця стаття для того, щоб вже почати оправдовувати тих, хто таку дрібницю як машина ДАІ не бачать і зносять її:) А все це через рівень масла в двигуні, та тиск повітря в колесах:)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus