USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Жорик знайшов у мікроавтобусі наркотики

21 Лютого 2011 10:21
У мікроавтобусі, що через пункт пропуску «Ягодин» в’їжджав в Україну, вночі 19 лютого луцькі прикордонники і митники з допомогою собаки виявили наркотики.
Правоохоронці відпрацьовували наявну інформацію прикордонних оперативних підрозділів щодо можливого переміщення наркотичних засобів в авто іспанської реєстрації у пункті пропуску, - повідомив начальник прес-служби – прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону Олег Личковський.
Близько 21-ї години на в’їзд в Україну із Республіки Польща прибув громадянин України на мікроавтобусі марки «Фіат-Дукато» на іспанських реєстраційних номерах. Він прямував на розмитнення авто в одну з юридичних фірм міста Рівне.
Прикордонники прийняли рішення провести поглиблений спільний з митниками огляд транспортного засобу із залученням спеціального службового собаки.
Нюх ягдтер’єра Жорика, навченого на пошук наркотиків, не підвів. У ніші вантажного відсіку над кабіною водія було виявлено поліетиленовий пакет із речовиною рослинного походження зеленого кольору загальною вагою 30,61 грама.
Речовина вилучена та направлена для проведення експертизи до НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області. Після цього буде прийняте відповідне правове рішення.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Plan Показати IP 21 Лютого 2011 10:30
Ой! Так багато 30,61 грама.?! Як-би то пару кіло герича, або ще чогось "солідного"... Водій просто план покурював, а тут вже... знайшли, знешкодили... пам'ятника собі поставте! Крупнійший "товар" за хабарі пропускають! :)
Шкода собачку Показати IP 21 Лютого 2011 15:21
Собачка - наркоман

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus