USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Знайдено труп посадовця Рівненської ОДА

10 Березня 2010 12:33
 
Тіло 37-річного Ігоря Якубця знайдено в новій квартирі поряд з тілом невідомої жінки. Схоже, люди задихнулися газом.
9 березня у Рівному було знайдено мертвим начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації 37-річного Ігоря Якубця, передає ТСН.
Як повідомив начальник Рівненського міського відділу УМВС України в області Григорій Зарічнюк, Ігоря Якубця виявили мертвим в обідній час в одній із квартир житлового будинку по вул. Київській.
Розповідають, що трагедія сталася в новій квартирі, яку Ігор Якубець придбав кілька місяців тому й ще не встиг зробити ремонт. Кажуть, міліцію викликав його водій, який приїхав вранці забирати начальника на роботу.
За даними правоохоронців, поряд із загиблим також виявлено мертвою жінку. Обставини трагедії, а також особу загиблої наразі встановлюють слідчі.
За попередньою версією, чоловік і жінка задихнулися газом, що витікав через несправність газової колонки у квартирі.
Довідково:
Ігор Якубець був відомим політиком Рівненщини. До роботи в органах виконавчої влади він був активістом національно-демократичного руху, депутатом облради, згодом – заступником голови облради. Останні роки працював начальником облуправління праці та соціального захисту населення ОДА.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володька Путькiн Показати IP 11 Березня 2010 06:42
Тєпєрь всєй украйiнє харашьо будєт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus