USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зник «терорист яєчного скандалу»

18 Липня 2013 11:34
Від неділі нема звісток про Івана Шемета, який влучив яйцем у польського президента, коли той перебував із візитом на Волині. Тоді його затримали правоохоронці. Пізніше повідомили, що відпустили, але додому Іван так і не повернувся, - про це інформує ZIK.

З того часу не мають звістки про сина Івана Шемета його матір пані Наталія та 4-річний братик Мишко. Додому навідалися слідчі з Луцька, які ведуть справу Івана. Вони й розповіли матері, як її син яйцем атакував президента Польщі.

Друзі та рідні певні: Івана тримають у міліції та силою вибивають з нього показання. Але правоохоронці це спростовують. Кажуть, що хлопця затримали, порушили карну справу і одразу відпустили на підписку про невиїзд.

За словами речниці УМВСУ на Волині Оксани Блищик, ще позавчора ввечері хлопець разом зі своїм адвокатом був у слідчому управлінні. З ним проводилися необхідні слідчі дії.

Іван є членом громадської організації «Слов’янська гвардія», яка відрядила його до Луцька домовлятися про проведення урочистого заходу на честь ветеранів.

Вчинок свого активіста в організації не розуміють і засуджують. Обіцяють покарати, коли той об’явиться.
Керівник «Слов’янської гвардії» приїхав до Києва, аби вибачитися у польському посольстві за витівку свого підопічного.

ЧИТАТИ ЩЕ: «Європейські дні добросусідства» скасували через яєчний скандал
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
кгб Показати IP 18 Липня 2013 13:07
з ким домовлятися? не інакше, як з канановічами. а сам жевжик чим прояснює свій вчинок? саморекламою? білі нитки, білі, пухнасті, ще й вибачення просять...
Волинь Показати IP 18 Липня 2013 13:29
Був Іван, стала - Іванка))) Вийшла заміж і змінила прізвище. Тепер все можна. А членам "Слов1янської гвардії" і поготів...
ss Показати IP 18 Липня 2013 13:30
Что и требовалось доказать.Исчез и концы в воду.Успешная операция правохранительных органов.
загреб Показати IP 18 Липня 2013 14:25
Вадиг Колисниченко пристрелил писюна так как поставленая задача пролетела с треском.
колишній Показати IP 18 Липня 2013 14:53
доповідаю -зачистка проведена успішно . ЮСТАС...
Беруть мене сумніви Показати IP 18 Липня 2013 23:31
Кому він потрібен цей яєчний терорист. За такий дрібний інцидент не варто тратити кошти на його пошуки. А от те, що він з Запоріжжя (козацького краю) видається мені не випадковим натяком на те, що відомий "междусобойчик" 350річної давнини спровадив і одних і других, як говорять в Одесі в "глубокую жопу". Невже польські націоналісти думають, що шляхом вмовлянь, залякувань, чи хитрощів вдасться вирвити у волинян визниння провини своїх предків. Досить різка заява волинських депутатів говорить про те, що подальші недружні випади недалекоглядних польських політиків ні до чого доброго не призведуть. Сучасні волиняни дуже симпатизують полякам. Невже різке падіння цієї симпатії на руку полякам? Чи може німці і росіяни більш дружні до них? Чи може для поляків це не важливо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus