USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Зозуля - ї***** нацист»: в Іспанії зупинили матч через українського футболіста

15 Грудня 2019 23:21
Поєдинок 20 туру Чемпіонату Іспанії з футболу між командами «Райо Вальєкано» та «Альбасете» не було дограно до кінця через поведінку фанатів господарів щодо українського форварда гостей Романа Зозулі.

В кінці першого тайму фани почали скандувати «Зозуля - ї***** нацист». Арбітр призупинив матч на кілька хвилин, але команди все ж дограли перший тайм, пише Трибуна.

Відновлення другого тайму затрималося на 40 хвилин. «Альбасете» відмовилося виходити на поле. Офіцер зустрічі скасував продовження матчу.

Ймовірно, рішення по матчу будуть виносити відповідні комітети.

У лютому 2017 року Зозуля перейшов в «Райо Вальєкано» в оренду з «Бетіса», але його трансфер не був прийнятий фанатами «Райо». Вони звинуватили українця у зв'язках з ультраправими організаціями в Україні, невдоволення супроводжувалося акціями проти Зозулі. ФІФА дозволила змінити клуб Роману, він покинув «Райо», не зігравши ні матчу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
скептик Показати IP 16 Грудня 2019 00:43
це говорять нащадки короля франко ?
Історік Показати IP 16 Грудня 2019 08:37
У громадській війні в Іспанії перемогли нацисти, і народ бачив наслідки.
Антон до Історік Показати IP 16 Грудня 2019 16:48
Вы считаете, что если в гражданскую войну испанцев засунул свой нос СССР, то на противоположной стороне обязательно должны быть нацисты? Испании очень повезло, что тогда погнали коммуняк и республиканцев. Франко после победы сделал все, чтобы Испания стала процветающей страной с растущей экономикой. Нацистское правительство Муссолини рассчитывали на помощь со стороны Франко. Однако в его планах не было вступления в очередной конфликт, так как его главной задачей было восстановление Испании после гражданской войны. Генерал придерживался нейтралитета
Активіст Показати IP 16 Грудня 2019 09:31
Це їхня держава і їм вирішувати. А щирі українці всюди лізуть і всіх оцінюють. Оцініть краще себе, в якій сра.і ми опинились за останні п'ять років. Залишилось продати землю, і фрау Меркель запрошує всіх на роботи в Германію. Там і німецьку мову вивчимо.
Антон до Активіст Показати IP 16 Грудня 2019 16:57
"...А щирі українці всюди лізуть і всіх оцінюють..." А можете сказать, что плохого испанцам сделал Зозуля? Или вы его представляете не как футболиста, а постоянно митингующим на площадях Испании? Щирi украiньцi хотя бы любят свою страну и желают ей процветания, а нытики сидят на диванах и ждут, когда через форточку залетит к ним счастье или мешок с грошами
Психопланетарій, Лип Показати IP 16 Грудня 2019 09:53
Так це не Україна, це Іспанія. Іспанці не українці вони мовчати не будуть. Це тут в Україні у власній державі кучка націоналістів та правий сектор тримають в страху людей. Так ми не Іспанія, але через 5 років прийдуть зміни в Україну. Слава Богу пішов з посади Порошенко, який дозволив цим н......м підняти голови та поки володіти обстановкою в країні.
націоналіст до Психопланетарій, Лип Показати IP 16 Грудня 2019 11:54
це хто у власній державі ? чи не кацапюки часом , які приблудились з моксельського болота ?
101 до Психопланетарій, Лип Показати IP 16 Грудня 2019 15:55
кацап іди додому, тут водки немає!
Степан Бандера до Психопланетарій, Лип Показати IP 17 Грудня 2019 21:19
Націоналісти і правий сектор "тримають в страху" хіба що москальську нечисть. Национали́зм (фр. nationalisme) — идеология и направление политики, основополагающим принципом которой является тезис о ценности наций или нации как высшей формы общественного единства, её первичности в государствообразующем процессе. Как политическое движение, национализм стремится к созданию государства, которое охватывает территорию проживания наций и отстаивает их интересы[1]. В своей основе национализм проповедует верность и преданность своей нации, политическую независимость и работу на благо собственного народа, культурное и духовное возрастание, объединение национального самосознания для практической защиты условий жизни нации, её территории проживания, экономических ресурсов и духовных ценностей[2]. Он опирается на национальное чувство, которое родственно патриотизму. Эта идеология стремится к объединению различных слоёв общества, невзирая на противоположные классовые интересы. Она оказалась способной обеспечить мобилизацию населения ради общих политических целей в период перехода к капиталистической экономике. Жоден справжній українець не боїться націоналізму,боїться лише проросійське бидло яке готове сраку москалям підставляти.
Анонім Показати IP 16 Грудня 2019 10:56
Помнят в Испании нациков хорошо, еще с гражданской войны 36-39
націоналіст до Анонім Показати IP 16 Грудня 2019 11:55
і в каталонії були і зараз є не націоналісти
101 до Анонім Показати IP 16 Грудня 2019 15:59
ага, гражданской, в якій воювали сталінські комуняки (не іспанські). Палишся!
Остап Вакарчук до 10 Показати IP 17 Грудня 2019 11:57
Дорогий коментар під номером 101, якщо ти розумна людина то зайди в інтернет і почитай американську світову статистику. Для тупих: в середньому українець випиває 15,60 літрів алкоголю на рік. Більше, ніж в Україні, п'ють тільки в Молдові, Угорщині, Чехії. У Росії - 14,00 літра на людину. Так що чим писати про горілку, почитай рівень життя в сусідніх державах і далекого зарубіжжя, а потім пиши.
Їван Показати IP 17 Грудня 2019 14:13
Але ж ї***** - це неправильно!!! Правильніше "йо*******" або "є*******"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus