USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затримали терориста, який намагався підірвати відділення ПриватБанку

15 Жовтня 2014 18:49
У Харкові під час спроби підпалити відділення ПриватБанку затримали проросійського терориста – жителя міста О. Жукова. Як повідомили в прес-службі банку, 15 жовтня в 01:30 двоє невідомих намагалися зламати вікно відділення банку на Московському проспекті за допомогою саморобної вибухівки та декількох коктейлів Молотова.

Під час спроби розбити вікно спрацювала сигналізація, і завдяки миттєвій реакції оперативної групи ДСО вдалося не тільки зупинити терористів, але й затримати одного з них на місці злочину.

Затриманий 25-річний житель Харкова був у формі солдата російської армії та балаклаві. У нього вилучили пляшки з запалювальною сумішшю, ґніт, ніж і пневматичний пістолет. Затриманого терориста передано працівникам Фрунзенського РВ УМВС, за фактом теракту відкрили кримінальне провадження.

Згідно з даними прес-служби ПриватБанку, це вже четвертий випадок затримання «підпалювачів» банку в Харкові, та ще жодне з кримінальних проваджень не завершене і не доведене до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
иван Показати IP 15 Жовтня 2014 18:55
мер Дебальцево каждое утро выезжает на окраину города и проверяет несбили или открутили первую букву названия Д : -ета вся его работа
Дончанин до иван Показати IP 15 Жовтня 2014 19:59
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus