USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

ПриватБанк посилює охорону*

7 Травня 2014 14:40
ПриватБанк закликав агресивно налаштованих мешканців південного сходу взятися за розум і припинити руйнувати рідні міста.

Так, у цих людей є мета - зробити неможливим нормальне людське життя. Ми бачимо, що однакові сценарії розгортаються в Донецькій, Луганській, Харківській, Одеській областях, - йдеться у зверненні прес-служби банку.

Нагадаємо, керівництво найбільшого комерційного банку України Приватбанку 5 травня 2014 року вирішило призупинити свою діяльність у Донецькій і Луганській областях. Згодом роботу відновили.

"Через ризик для життя клієнтів і співробітників ми змушені змінювати режим роботи і зміцнювати охорону відділень в гарячих точках, забезпечуючи безперебійне обслуговування всіх клієнтів незалежно від регіону проживання.

Сьогодні головною метою диверсантів і провокаторів є дестабілізація обстановки в Донецьку, Луганську та інших південно-східних регіонах за рахунок руйнування, зокрема, банківської інфраструктури. Ті, хто сьогодні руйнує сучасну банківську систему, працює на руйнування всієї України.

Тільки за останні п'ять днів у містах південно-східних областей від беззмістовних підпалів знищено 60 банкоматів. Від збройних нападів або підпалів вже постраждали і не можуть працювати 28 відділень. Озброєні люди з нічних стоянок захопили 15 броньованих інкасаторських автомобілів Приватбанку. Все частіше збройні мародери грабують майданчики конфіскованих автомобілів, майно відділень банку", - йдеться у повідомленні.

ПриватБанк звертається до всіх розсудливих людей південного сходу із закликом припинити насильство і сісти за стіл переговорів. Від дестабілізації ситуації, першою чергою, страждають найбільш незахищені люди: пенсіонери не можуть отримувати в банкоматах пенсії, матері - соціальні виплати, працівники - свої зарплати. Люди не можуть платити за газ, світло, воду, дитячий сад. Зупиняються підприємства, їх працівники можуть втратити роботу.

«Цілеспрямоване знищення провокаторами сучасної банківської інфраструктури - це повернення рівня життя в кам'яний вік, - йдеться у зверненні банку. - Закликаємо всіх жителів українських міст і сіл захищати своє право на гідне життя, не віддавайте свої міста мародерам і варварам. Для ПриватБанку безперебійне обслуговування клієнтів в південно-східних регіонах сьогодні стає основним пріоритетом роботи, ми не кидаємо своїх клієнтів навіть в умовах, наближених до військових дій».

У повідомленні банківської установи наголошується: щодня за допомогою ПриватБанку отримують зарплати і пенсії, проводять платежі та інші послуги понад 2,5 мільйона українців. Згідно з даними дослідження компанії GFK Ukraine, послугами нашого банку користується 47%, або кожен другий дорослий житель країни. При цьому, рівень задоволеності роботою ПриватБанку серед його клієнтів у Донецькій і Луганській областях склав, відповідно, 4,4 і 4,65 бали з 5 можливих, що вище середньої оцінки задоволеності клієнтів по всій Україні, яка становить 4,32 бала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus