USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцькі муніципали через дощ не оштрафували паліїв

4 Жовтня 2008 12:05
За цей тиждень до луцької муніципальної міліції жодного разу не телефонували щодо спалення сміття на території міста. Про це у коментарі «Волинським Новинам» 4 жовтня розповів начальник управління муніципальної поліції Луцької міськради Сергій Пилипака.
Причиною цьому, як сказав Сергій Пилипака, є дощі. «Ніхто не палить сміття, бо воно і горіти не буде», – пояснив начальник управління муніципальної поліції Луцької міськради.
Та і до дощів, які йшли цей тиждень, за словами пана Пилипаки, спіймати «на гарячому» паліїв було важко. «Люди дзвонять, коли бачать дим у повітрі. А він піднімається тоді, коли вогнище загасає. Таким чином наша служба не встигає застати порушників на місці і, відповідно, скласти протокол», – розповів Сергій Пилипака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus