USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мешканці луцької вулиці Бандери вимагають колишньої назви. ВІДЕО

30 Вересня 2008 20:58
У Луцьку на народне віче проти перейменування вулиці Суворова на вулицю Бандери зібралися понад півсотні мешканців цієї вулиці. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Мешканці обурювалися, що влада не спитала їхньої згоди на перейменування вулиці Суворова на Бандери. Вони стверджують, що написали заяву в мерію, але отримали відписку. Наразі ж чекають відповіді на скаргу, яку адресували до того ж муніципалітету.
Мешканці налаштовані рішуче: якщо влада не зважить на їхню позицію, обіцяють звернутися до суду.
Натомість присутні депутати Луцької міськради від фракції «НУ» Любов Ганейчук та Віктор Юрченко вважають рішення про перейменування вулиці цілком виправданим.
Пані Ганейчук зазначила, що до цього часу Луцьк, мабуть, лишався єдиним облцентром Західної України, де не було вулиці Бандери. Нашоукраїнка наголосила, що потрібно шанувати рідну історію.
Її колега по фракції Віктор Юрченко додав, що печатки у паспортах мешканці перейменованої вулиці змінюватимуть за спрощеною системою, тому незручностей не повинно бути.
Нагадаємо, що під час сесії Луцької міськради, коли депутати перейменували вулицю Суворова на Бандери, наголошувалося, що її найближчим часом реконструюють. Наразі на цій вулиці тривають роботи по капітальному ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2008 09:56
Не було вулиці Бандери, так назвали би якусь іншу вулицю. Суворов, мені здається, теж не мала людина в історії.
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2008 10:56
А що Суворов зробив для Волині? Тим Більше для Луцька. Рішення міськоі Ради правильне.
guest Показати IP 1 Жовтня 2008 11:05
2Анонім: участь Суворова в історії незалежної України значно менша, ніж Бандери. Хоча вулицю і місце для пам*ятника я б вибрав десь в іншому місці.
Бандерівець Показати IP 1 Жовтня 2008 13:13
Шиба нічого нормально зробити не може, все робить через [вирізано - цензура] отвір. Тупішого рішення, ніж рішення про перейменування куцої вулички Суворова на вулицю Бандери придумати було вже не можливо.
Олена Показати IP 1 Жовтня 2008 14:05
Я не розумію дочого тут Шиба?Ніби Шиба одноособово приймав рішення про перейменування вулиці.Вважаю що мешканці вулиці мають гордитись тим що їх вулиця носить ім"я такої видатної людини і дякувати шибі за капітальний ремонт дороги.Скільки себе пам"ятаю цю дорогу в кращому випадку тільки латали.
АК Показати IP 1 Жовтня 2008 17:22
Пожалів Б.П. "Пабєду". От і має помсту від духа Суворова
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2008 20:19
Пропоную переіменувати адреси квартир усіх бажаючих, в тому числы депутатів і Шиби. Хай мучаться з переіменуванням самі. Невже не розуміють що таким вчинком зменшують популярність Бандери??? Москва їх проплачує чи що... А цього [вирізано - цензура] не допускати навіть до керівництва колгоспом на гарматний постріл, не те що на другий строк мером. І Спитати по закінченню терміну його і депутатів за їхню "діяльність", а з ними і Кривицького!!!!!
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2008 20:20
Якби назвали імям Бандери вулицю десь в Москві, я б сам потис меру руку. А за переіменування власної набив би пику.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus