USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На вулиці Бандери викладають бруківкою тротуари

12 Вересня 2017 14:41
У Луцьку тривають ремонтні роботи з відновлення сходів, які сполучають вулицю Степана Бандери та Євгена Сверстюка. Тротуари на вулиці Бандери облаштовують бруківкою. Окрім того, тривають ремонтні роботи на вулиці Івана Франка.

Хід ремонтних робіт оцінили перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась і радник міського голови Ігор Поліщук 12 вересня.

Як розповів Юрій Крась, попередньо між вулицями Сверстюка та Бандери, що за головним корпусом університету імені Лесі Українки, було заплановано облаштувати невеликий сквер: прокласти там доріжки, встановити освітлення, поставити лавки. Але з огляду на протести мешканців, які побоюються того, що це місце «окупують» сторонні, від ідеї частково відмовилися, зокрема щодо розміщення лавок.

Поки тут ремонтують сходи, які перебували в аварійному стані. Уже вдалося, зокрема, укріпити конструкцію та понизити рівень пандуса. Загалом на ці роботи з міського бюджету було спрямовано 220 тисяч гривень, а сам ремонт планують закінчити до середини жовтня.
Навпроти, своєю чергою, тривають роботи зі вкладання бруківки на тротуарній частині. Орієнтовна вартість цих робіт становить 700 тисяч гривень. Їх мають завершити в жовтні. Юрій Крась розповів, що часткова затримка може виникнути з огляду на необхідне облаштування підпірної стінки із перилами.
Також представники міської ради оглянули ремонт на вулиці Івана Франка, де провели часткові роботи із вкладання асфальту, зокрема із відпрацьованого матеріалу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus