USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На свято ялинки до голови Волинської ОДА прибудуть більш ніж півтисячі дітей

30 Грудня 2008 14:48
5 січня 2009 року у Волинському обласному драматичному театрі імені Тараса Григоровича Шевченка об 11 годині відбудеться свято Новорічної ялинки. Про це 30 грудня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА, захід проходитиме за організаційного та фінансового сприяння Волинської облдержадміністрації.
Відкриватиме свято голова обласної державної адміністрації Микола Романюк, який вітатиме дітей солодкими подарунками.
Захід відвідають понад 600 дітей з усієї області. Це діти-інваліди, діти-сироти, діти з малозабезпечених, багатодітних, неблагополучних сімей, діти, батьки яких загинули під час виконання службових обов’язків, а також діти, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus