USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку запровадять єдиний стандарт вивісок на зупинках

22 Вересня 2009 17:46
Зовнішній вигляд зупинок громадського транспорту у Луцьку, й, зокрема, вивіски на них невдовзі можуть бути уніфіковані. Про це стало відомо сьогодні на нараді з  власниками торговельних павільйонів у Луцькій міській раді, – інформує репортер «Волинських Новин».
На незадовільний вигляд маршрутних зупинок вказав заступник міського голови  Петро Гоцалюк. Він наголосив, що має бути розроблений єдиний стандарт вивісок, на яких би містились назви зупинок.
«Найчастіше ми бачимо не назву зупинки, а назву торгової марки, яка розмістила свою продукцію в магазині. Але ми не можемо забути про те, що маршрутна зупинка – це в першу чергу інфраструктура міста і назва на зразок «Цілодобово» не типова для такого місця», – зазначив пан Гоцалюк.
Пан Гоцалюк доручив присутньому на нараді заступнику директора департаменту містобудування, головному художнику міста Ярославу Матвіїву якнайшвидше розробити стандарт, який би включав розмір і зовнішній вигляд вивіски, та був єдиним для всіх.
Петро Гоцалюк також заявив, що найближчим часом в Луцьку буде функціонувати робоча група, яка контролюватиме благоустрій зупинок, а муніципальна поліція зриватиме численні оголошення, що розклеюються тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Вересня 2009 18:22
Respect хорошій ідеї!!! ЇЇ давно потрібно було уже втілити в життя.
Анонім Показати IP 22 Вересня 2009 18:45
Журналисты ! Или учите грамматику , или купите словарь вскладчину . торгОвельних павільонів
Щирий Показати IP 22 Вересня 2009 21:09
А заодне і нехай приведуть до порядку зупинку на "Старому базарі",а то стидоття тай годі.Ніби після нашестя татар.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus