USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Токарського не знали, що мали відбутися переговори?

20 Березня 2009 17:34
Сьогодні, 20 березня, мав відбутися другий раунд переговорів щодо мирного врегулювання конфлікту навколо торгово-пішохідного ряду між ТЦ «Ювант» та Завокзальним ринком, однак на засідання не з’явилися представники приватної фірми «Скорпіон-Сервіс». Про це в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» розповів голова контрольної депутатської комісії Луцької міськради Микола Нікітюк.
За словами депутата, на сьогодні планувалося засідання у \"вузькому\" форматі.
Микола Нікітюк розповів, що на зустріч не прийшли представники фірми «Скорпіон-Сервіс». Окрім того, з боку ПФ не надійшли і письмові пропозиції щодо мирного вирішення конфлікту, – розповів .
Натомість пропозиції спілки підприємців «Солідарність» були отримані. У них – три варіанти розвитку подій. Зокрема підприємці запропонували повністю їм поступитися територією пішохідного ряду або ж «спільно працювати на визначених засадах, угоді разом з Токарським», – розповів пан Нікітюк.
Він зізнався: «Ми поки не знаємо позиції Токарського. Завдання нашої комісії – зробити, щоб все було відкрито, щоб люди чітко заявили свої позиції. Якщо ж не буде визначено «мирової», то міськрада повинна визначитися, кого підтримати».
Наразі ж, за словами пана Нікітюка, міська рада заявила, що певною мірою підтримує підприємців.
На думку обранця громади, ситуацію потрібно врегулювати мирно. Щодо можливого варіанту розвитку подій, то депутат сказав, що «Токарському треба погодитися на одну з умов або знайти якусь спільну точку з підприємцями».
Натомість у прес-службі ПФ «Скорпіон-Сервіс» запевняють, що не відмовилися від участі у переговорах. Прес-секретар Людмила Яворська зазначила: фірму не було повідомлено, що на сьогодні заплановане засідання комісії.
Водночас речниця ПФ додала, що визначений 10-денний термін для підготовки у письмовому вигляді бачення мирного врегулювання конфлікту ще не сплинув (попереднє засідання відбулося 13 березня). За словами Людмили Яворської, «Скорпіон-Сервіс» подасть свої пропозиції у визначений термін, оскільки фірма готова до продовження перемовин із підприємцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus