USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волійко порушив правила з благими намірами, - Кривицький

28 Вересня 2009 16:12
Чиновником Волинської ОДА, проти якого порушили кримінальну справу, підозрюючи у підробці актів виконаних робіт з реконструкції теплових мереж в одному з селищ Волині, є заступник начальника Головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, начальник управління капітального будівництва Волинської ОДА Олександр Волійко. Про це у коментарі «Волинським Новинам» повідомив начальник Головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Антон Кривицький.
Як повідомив пан Кривицький, мова йде про будівництво теплотраси в місті Турійську. «Гроші поступили пізно, в кінці грудня 2007 року. Тендерні процедури у 2007 році були дуже складні. Переміг у тендері приватний підприємець Шевчук. Почалися роботи, і тут проти нього порушили кримінальну справу і рахунки заблокували. А оскільки був кінець року, то гроші треба було освоювати дуже швидко. Ми знайшли ішого підприємця, гроші були освоєні, роботи зроблені. Але для того, щоб гроші перерахувати, треба показати акти виконаних робіт», - розповів Антон Кривицький.
«Це було всього лиш порушення процедури освоєння грошей, але порушення мали благі наміри. Якби ми цього не зробили – в кінці року кошти могли б повернутися назад в державний бюджет. Тут не було приватних інтересів. І збитків держава не понесла жодних», - запевнив начальник Головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства.
У приймальній пана Волійка повідомили, що він перебуває у плановій щорічній відпустці, з якої має вийти 12 жовтня.
Довідково:
Сьогодні, 28 вересня Департамент зв’язків з громадськістю та міжнародної діяльності Міністерства внутрішніх справ України оприлюднив інформацію, що працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито начальника одного з управлінь Волинської облдержадміністрації, який підробив акти виконаних робіт з реконструкції теплових мереж в одному з селищ. Фактично роботи не були виконані. Окрім того, він незаконно перерахував приватному підприємству понад 384 тис. гривень.
Міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.5 ст.191 та ч.2 ст.366 КК України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем й службове підроблення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Андрій Калахан Показати IP 28 Вересня 2009 16:23
З благими намірами... Ага... Так всі одразу і повірили. Хай живе УКС, чи то пак УКБ - найчесніша і найблагородніша структура у ВОДА...
Козак Показати IP 28 Вересня 2009 17:58
Антон захищає честь мундира.Нібито лучани його перший рік знають.Казки про сірого бичка ми вже чули.Кримінальна справа тихенько замнеться і нікого за такий злочин не покарають.
АА Показати IP 28 Вересня 2009 18:05
Кривицький майстер не зовсім чужими, але й не своїми руками жар загрібати! Підставив Корецького Ф., тепер Волійка О., а сам білий і пухнастий. Одне слово - "забужанин"!
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 19:06
в цій дебільній державі гроші завжди надходять тільки в кінці року. і так з року в рік. Мабуть так вигідно для хапуг.
Анонім Показати IP 29 Вересня 2009 00:03
Це Романюк розвів бардак в ОДА! Київський майдан зас***, гроші крадуть зі всієї області!
АC0001AE Показати IP 29 Вересня 2009 09:16
Романюк хоч і голова ВОДА, але голова, яка гниє, у Києві і вона аж ніяк не риб'яча.
Анонім Показати IP 29 Вересня 2009 10:13
Можу помилитись, але по даній справі давним давно правоохоронцям все було відомо. Просто зараз потрібно відсторонити А.Ф. від виборчого процесу на посаду мера, от і нанесли випереджувальний удар. Цікаво хто?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus