USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Заступник посла» РФ побував у Луцьку

10 Серпня 2008 17:32

Під час запису радіопередачі «Постскриптум» на радіо «Луцьк» радник-посланець посольства РФ в Україні Євген Пантєлєєв розповів про проблемні питання у стосунках України та Росії. Одним із них виявилося питання вступу України до НАТО. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Пан Пантєлєєв сказав, що у стосунках між Росією та Україною є деякі розбіжності.
«Важко вирішувати зараз проблемні питання, оскільки до традиційних газу-флоту додались ще питання, які досить суперечливі», – зазначив пан Пантєлєєв. Щодо питання безпеки, то за словами радника, «сумнівно, що безпека Росії буде краща, якщо Україна вступить до НАТО».
Щодо майбутніх перспектив стосунків України та Росії Євген Пантєлєєв зауважив:«Я бачу світлу перспективу. У нас спільні родинні, професійні, освітні зв'язки. Зокрема Волинь, як зауважив радник-посланник, показала один із прикладів, як може працювати Україна та Росія - Тимощук є капітаном команди російського «Зеніту».
Довідково:
Радник-посланник посольства РФ в Україні Євгеній Пантєлєєв прибув на Волинь за доручення Посла Росії в Україні Віктора Чорномирдіна та на запрошення російського культурного центру в Україні. Працює в Україні близько 4 - х років, добре розмовляє українською. Фактично свою посаду пояснює як «заступник посла». Діяльність спрямована на захист російських інтересів та встановлення дипломатичних контактів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Серпня 2008 09:31
Зі вступом України в НАТО безпека Росії тільки покращиться, бо ніщо так не послабить НАТО, як вступ туди України. Ми ще й не такі організації розвалювали! Заступник посла Росії занадто боїться України і перебільшує її роль в НАТО.
Лучанин Показати IP 11 Серпня 2008 12:43
Аноніму. Ти задумуєшся, хоч на хвильку, перед тим як щось написати в коментарі? Що це за позиція така "ми ще й не такі організації розвалювали"? А що ти конкретно робиш для того, щоб імідж нашої держави став іншим? Ти патякаєш язиком про речі, якими гратися не можна. "Не плюй в колодязь із якого воду питимеш". Чому в нас українців такий комплекс меншовартості, чому ми не навчимося гордитися своєю країною, а лише висміюємо будь-які її недоліки, при цьому забуваючи що в цій країні ми й живемо? Хіба чоловік стане кращий від того, що привселюдно скаже що його дружина дурепа? Так само і ми українці - ніхто нас не поважатиме допоки ми самі не навчимося поважати себе і свою країну, в якій ми живемо. А міць України ніщо так не послаблює як наявність величезної кількості безголових анонімів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus