USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бійцеві з Волині зробили складну операцію

8 Грудня 2017 21:17
Завдяки коштам, які допомогли зібрати волиняни, бійцеві АТО з селища Олика Ківерцівського району зробили складну операцію і закрили пластиною дірку в голові.

Про це повідомив лучанин Олексій Кушнєр у Фейсбуці.

"Гарні новини! Бійцеві Віталію Прокопенку зробили операцію. Для нього усім світом збирали на пластину, щоб закрити дірку в голові від тяжкої травми. Сьогодні забрав їх з обласної лікарні і завіз додому в Олику.

Віталій почуває себе добре. Ліпше краще розуміє мову та говорить. А ще півтори року тому півтіла у нього було паралізовано.

Ці покращення завдяки Вам, тим хто допомагав, хто гривнею, хто добрим словом чи молитвою... Далі на хлопця чекає реабілітація.

Дякуємо усім... Ви найкращі!!!" - пише Олексій Кушнєр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus