USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Благодійний фонд закупив ліків для дитячої лікарні на майже 200 тисяч

3 Жовтня 2017 20:08
Благодійний фонд «Серце в долонях», який нещодавно розпочав свою діяльність, вважає забезпечення більшої якості лікувально-діагностичних послуг, що надаються в умовах закладів Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання та їх здешевлення, своїм основним пріоритетом, інформують на сайті об'єднання.

Зважаючи на обмеженість у фінансуванні, та недостатню кількість бюджетних коштів, які у 2017 році були виділені для закупівлі медичних товарів та ліків (вартість 1 ліжкодня по ліках у Волинській обласній дитячій клінічній лікарні за 6 місяців склала 9,56 грн) БФ «Серце в долонях» реалізував програму закупівлі медичних товарів та ліків на загальну суму 192 тис. грн.

Реалізація програми стала можливою за сприяння і підтримки членів Наглядової ради БФ «Серце в долонях» депутатів Верховної ради України Ірини Констанкевич, Юрія Савчука і депутата обласної ради, голови постійно діючої комісії з питань соціального захисту, охорони материнства і дитинства Олександра Зінчука.

Це було здійснено з метою забезпечення якості медикаментів, здешевлення вартості ліків (в середньому до 30% від оптово-роздрібних пропозицій на ринку), отримання товару безпосередньо від виробника, можливості відтермінування оплати за поставлений товар (до 90 днів) та дало можливість забезпечити надання у повному обсязі невідкладної медичної допомоги дітям, які поступили на стаціонарне лікування у ВОДКЛ і надати безкоштовні медичні послуги хворим із соціально незахищених верств населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus