USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Доньці учасника АТО з Луцького району потрібна допомога

13 Вересня 2015 12:12
7-річній волинянці потрібні кошти для порятунку її життя. У дівчинки - діагноз об'ємний кістозно-солідний утвір солярної ділянки (краніофарингиома). Пацієнтці необіхдне видалення пухлини на мозку.

Посприяти цьому можуть медики з Ужгорода. Утім грошей на це родина дитини не має. А батько Діани - учасник АТО з Луцького району.

Про це на сторінці волонтерки Наталії Соколової пише сестра родини Інна Доротій.

«Друзі, так вийшло, що змушена я і вся моя родина звертатись про допомогу. Діанці зробили першу операцію по встановленню шунта. Але як виявилось, то лиш початок. На жаль. Бо після операції діагностували лікарі пухлину в мозку. Пухлина хоч і об'ємна, але доброякісна - краніофарингиома. Тож, у Діанки є всі шанси на повноцінне і довге життя, головне - видалити цю пухлину вчасно», - розповідає Інна.

«Ми уже звернулись в районну раду, в ОДА, в благодійні фонди про допомогу. Ну, і також витрачаємо всі родинні кошти. Проте цього не достатньо.
Точної суми нам поки не кажуть, але орієнтують близько 100 000 гривень.
Сума для сім'ї мого брата непідйомна. І нереальна. А він же захищав, нас усіх. Діма - учасник бойових дій АТО».

Тепер ми оббиваємо пороги державних установ, та благодійних організацій. Дитину можна врятувати, у неї є всі шанси жити повноцінним життям. Їй всього шість рочків. І вона так хоче піти в школу, особливо, після того, як побувала на лінійці першого вересня.

Дуже прошу небайдужих відгукнутись.

Реквізити:
Приватбанк 5168 7572 9812 6592
МФО 305299
Код ЄДРПУ 14360570
рахунок одержувача 29244825509100
Шабала Дмитро Олексійович (батько)
ІПН 3177728956

«Я прошу усіх, про поширення інформації. Про молитву про Діану (охрещенну Анну), про будь-які поради, щодо діагнозу, про допомогу як матеріальну і моральну. Бо ж насправді, ніхто не очікував, що спіткає така біда.
Разом додаю фото: висновок з лікарні, Діаночка в лікарні після встановлення шунта, та ще геть здорова дівчинка», - закликає небайдужих жінка.

РЕПОСТ!В бійця АТО Дмитра Шабали з Луцького району захворіла донька. Прошу допомогти

Posted by Наталія Соколова on 11 вересня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus