USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Довідки про вагітність вже видають не лікарі, а в інтернеті. ЦІНИ

6 Серпня 2013 16:44
Сайти з продажу довідок про вагітність, медогляд для Державної Автомобільної Інспекції та лікарняних листів з’явились у Києві. За 350 гривень довідку привезуть у будь-який «куточок» міста.

Клініки, що випиcують документ, пропонують на вибір, довідки оформлюють заднім числом, - пишуть «Вести».

Подібні послуги у мережі пропонує приблизно десять різних сайтів.

«Ви можете звернутись у поліклініку, провести день у чергах, чи викликати лікаря та прочекати його цілий день удома. Ми пропонуємо унікальну можливість замовити лікарняний, не відволікаючись від своїх справ. Співпрацюючи з нами, Ви отримуєте можливість дуже швидко придбати лікарняний лист», - закликають на одному із сайтів.

Лікарняний коштує
- 300 гривень, якщо заднім числом - від 350 гривень на три доби;
- санітарна книжка - від 150 гривень;
- медична довідка для водіїв - від 250 гривень;
- медична довідка для абітурієнтів вишів - від 200 гривень;
- медична довідка для вступу до дитсадка - від 150 гривень;
- медична довідка для басейну - від 70 гривень;
- медична довідка для власників зброї - від 200 гривень.


Якщо лікарняний потрібен на триваліший термін, ніж 3 доби, це коштує дорожче.

«Ми співпрацюємо з державними медустановами, тому довідки будуть реальні, не підробка», - розповів виданню оператор одного з таких сайтів Сергій.

Інший сайт пропонує довідки про вагітність, про стаціонарне лікування. Наприклад, якщо комусь потрібно у суді довести, що його не було на засіданні тощо.

«У нас найчастіше лікарняні та довідки замовляють для вишу. Перед сесією студенти масово звертаються, щоб закрити прогули», - зазначив інший оператор.

Водночас у Київській міській держадміністрації заявили - скарг на підроблені довідки або лікарів-порушників немає. «За півроку моєї роботи тут подібних скарг не надійшло. Якщо повідомлення будуть, ми не залишимо їх без уваги», - поінформував заступник голови Київської міської держадміністрації Віктор Корж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Пацієнт Показати IP 6 Серпня 2013 17:23
Наша "медицина" знахабніла вже вкрай...
тверезий до Пацієнт Показати IP 6 Серпня 2013 21:16
Не сипте сіль на рану... В лікарні треба платити за ВСЕ від заведення історіїї, благодійних "добровільних" внесків. Платити за аналізи, операції, процедури...купити "стартовий пакет" згідно списку чистящих миючих рідкого мила порошку і тому подібне (якщо кожен пацієнт купить такий пакет то вже лікарня може торгувати цим куда дівається ?)..і внагрузочку дати кожному хабар і лікарю і медсестрі...бо по інакшому дивились на мене як на ворога народу... так аж матюкатись хочеться коли родича в польщі в 74 роки виходили як малу дитину (зробили операцію на хребті) - в результаті переполовинили пенсію на рік ( а пенсії в поляків досить пристойні). Висновок - дурна держава.
Гріша Показати IP 6 Серпня 2013 17:32
Прочитайте сьогодняшню статтю про доходи волинських прокурорів - і все стане зрозумілим .ВСІ ХОЧУТЬ ЖИТИ ,АБО ХОЧАБ ВИЖИТИ..
Прокурор Показати IP 7 Серпня 2013 10:41
А при чому тут медицина? Люди схаменіться-це повний лохотрон.Куди дивляться наші правоохоронні органи? Невже важко зробити відповідну перевірку цих сайтів та її продукції.
Офіційно Показати IP 7 Серпня 2013 10:48
Кримінальний Кодекс України. Стаття 358. Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів 1. Підроблення посвідчення або іншого документа, який видається чи посвічується підприємством, установою, організацією, громадянином-підприємцем, приватним нотаріусом, аудитором чи іншою особою, яка має право видавати чи посвідчувати такі документи, і який надає права або звільняє від обов'язків, з метою використання його як підроблювачем, так і іншою особою, або збут такого документа, а також виготовлення підроблених печаток, штампів чи бланків підприємств, установ чи організацій незалежно від форми власності, а так само інших офіційних печаток, штампів чи бланків з тією самою метою або їх збут - караються штрафом до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років. 2. Дії, передбачені частиною першою цієї статті, якщо вони вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб,- караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. 3. Використання завідомо підробленого документа - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.
Прожектор Показати IP 7 Серпня 2013 11:01
Продам Медицинские справки на все случаи жизни., Вся Украина Быстро, без очередей! Необходимые Вам медсправки и медосмотр: медицинская справка о временной нетрудоспособности (освобождении от занятий) студента, ученика, в школу, ВУЗ, техникум - форма 095 медицинская справка для поступления в ВУЗы, техникумы, ПТУ - форма 086 медицинская справка для посещаемости бассейна, сауны медицинская справка в профком для получения путевки форма 070 медицинская справка водителя - форма 083 первичное и вторичное оформление личной медицинской книжки №1-ОМК. сайт http://globaltrade.com.ua/gt/m-178427/meditsinskie-spravki-na-vse-sluchai-zhizni/ Действительно и куда только смотрят сответствующие органы.
Вася Показати IP 8 Серпня 2013 22:04
Є попит, є пропозиція. А купують ці довідки хто американці, ні Ви добропорядні Українці.
рада Показати IP 27 Листопада 2014 17:05
хочу купіть справку
катя Показати IP 20 Квітня 2015 10:16
доброго дня хочу купить справку про вагитнисть скильки коштуе и чи возможно дати таку довідку?
Таня Показати IP 2 Вересня 2015 17:22
Потрібна довідка про впгітність?
Зоряна Показати IP 4 Лютого 2016 10:50
Довідка про вагітність
Татьяна Показати IP 26 Травня 2016 07:28
Справка о беременности нужна и очень строчно
анастасія Показати IP 3 Серпня 2016 15:24
доброго дня потрібна довідка про вагітність для вишу відпишіть на емайл [email protected]
Таня Показати IP 17 Жовтня 2016 11:58
Доброго дня мені потрібна довідка про вагітність 5-6 тижнів тре до понеділка наступного
Надя Показати IP 22 Лютого 2017 13:40
Потрібна довідка, терміново
Аліна Показати IP 12 Листопада 2018 21:06
Хочу у вас купити довідку про вагітність
Надія Показати IP 17 Квітня 2020 18:00
Потрібна довідка , робите ?
Юлія Показати IP 15 Листопада 2021 03:41
Потрібна Довідка, робите?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus