USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Екс-дача обкому буде з солярієм та терасою на даху

2 Лютого 2012 12:03
Будинок приїжджих «Круча», що на вулиці Дубнівській у Луцьку, після того, як перетвориться на Центр серцево-судинної реабілітації та профілактики, буде триповерховим та матиме терасу на даху.

Члени виконкому Луцької міської ради під час засідання 2 лютого дозволили Волинському обласному центру здоров’я отримати містобудівні умови й обмеження забудови земельної ділянки, а згодом реконструювати будівлю оздоровчого комплексу.

Як пояснив начальник управління містобудування та архітектури Луцької міськради Юрій Казмірук, відповідно до проекту реконструкції до приміщення мають добудувати третій поверх, а також терасу на даху будівлі.

На цокольному поверсі за планами мають розташуватися приміщення для лікувальних процедур і «кухня-готовочна».

На першому поверсі мають бути: адміністративний блок, лабораторії, конференц-зал і гардероб, а також відбуватиметься прийом хворих. На 2-3 поверхах розташуються палати для хворих, а на терасі – приміщення для тимчасового перебування з солярієм і аерарієм під відкритим небом, - розповів Казмірук.

Головний архітектор додав, що цей дозвіл – лише перший етап робіт з облаштування Центру серцево-судинної реабілітації та профілактики у приміщенні колишньої обкомівської дачі «Круча». «В принципі технічний стан приміщення задовільний, однак геологічні вишукування будуть проведені, обстеження технічного стану буде проведено тому, що надбудова 2 поверхів – це все таки серйозне навантаження.

Ескізні пропозиції, які були представлені членам виконком отримали схвалення» - наголосив Казмірук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus