USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лікарі 14 ОМБр отримали медикаменти від діаспори

8 Вересня 2015 14:05
Лікарі 14 ОМБр отримали медикаменти та розхідні матеріали. Так, волонтери зібрали 6 передач.

Про це повідомили на сторінці у мережі Ковельського центру допомоги 51 ОМБр.

Зокрема, фармацевт, керівник проекту «Аптечка для Героя» Тетяна Марчук разом із Людмилою Вітик, Людмилою Савіною та Софією Клімук в серпні збирали вантажі для медиків (у медроти та польові шпиталі) у червону зону АТО.

«Нашим волонтеркам вдалося зібрати 6 потужних передач! Це стало можливим завдяки нашим патріотам в Польщі, Карітас Вроцлавсько-Гданськоі єпархії УГКЦ в Щецині(левова доля) з якими співпрацювала Координатор Савіна Людмила, патріотам із Франції з Асоціації «Медичної і благодійної допомоги допомоги Франція-Україна» @Association Aide Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе, патріотам з Чехії Prague Maidan BLOG Prague Maidan та небайдужим волинянам!», - йдеться у повідомленні Центру.

Отже, перша передача доїхала до медиків із 14 ОМБР (шпиталь під Маріуполем), - повідомляють волонтери.

«Із задоволенням прийняли по актах вкрай необхідні ліки, перев'язочні матеріали, пластирі, хірургічні набори і т.д . Наші військові щиро вдячні за допомогу, яку збирали для наших Героів цілим світом! Дякуємо за доставку вантажу та за фото-звіт волонтеру з Нововолинська Валерію Курстаку! Нехай наші бійці не хворіють, а повертаються живими і здоровими, з перемогою додому!», - бажають волонтери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus