USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Людей з інфарктом міокарда з районів транспортуватимуть до Луцька

4 Грудня 2014 14:44
Про удосконалення надання екстреної медичної допомоги хворим з гострим інфарктом міокарда говорили під час наради «Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», - інформує сайт Ковель.

Керівництво центру звернуло увагу завідувачів відділень різних міст Волині, зокрема і Ковеля, на те, що транспортувати хворих до Луцька варто в короткі терміни (до години часу).

У Луцькій міській або обласній лікарнях буде здійснюватися спеціальна операція (коронарне стентування). Вартість цієї операції 18 тисяч гривень, проте волинян лікуватимуть за державні кошти. Про це повідомив керівник обласного центру кардіоваскулярної патології та тромболізису Андрій Ягенський.

Насамперед транспортувати людей з інфарктом міокарда до Луцька будуть з найближчих до обласного центра районів: Луцького, Ківерцівського, Горохівського та Рожищенського. Лікарі «Швидкої допомоги» більш віддалених територій повинні ретельно розраховувати, чи вистачить часу, щоб довести хворого.

Завідувач Ковельським відділенням КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Сергій Палайда зауважив, що вартість медикаментів під час всього періоду лікування складає 500–700 гривень.

Лікування в області триватиме 4-5 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
103 Показати IP 4 Грудня 2014 14:54
Пропоную Ягенського замість Кошеля або Ващенюка - там вся сім'я толкова.
до 103 Показати IP 4 Грудня 2014 17:34
А може ТЕБЕ
Оксана Показати IP 4 Грудня 2014 18:50
А в мого тата тварюки-лікарі зі швидкої у Горохові навіть не удосужились діагноз інфаркт поставити, на наступний день комусь дійшло, а усі терміни уже пропущені...Дуже правильно у Луцьк везти, реально збільшуються шанси на кваліфіковану допомогу...
Василь Показати IP 5 Грудня 2014 13:57
А куда дівся хапуга Шарук?
опа Показати IP 6 Грудня 2014 07:37
Хапуга Шарук далі хапає в обласній лікарні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus