USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани ламають кінцівки через модельні черевички?

10 Грудня 2013 11:20
За останню добу в обласному центрі травмувалося 18 чоловік, з них 9 отримали переломи. Серед найпоширеніших причин тарвматизму головний медик міста назвав «модельні» черевички луцьких панянок.

Про це він заявив сьогодні, 10 грудня, під час оперативної наради у стінах міськради.

Так, начальник управління охорони здоровя Луцької міської ради Федір Кошель розповів, що здебільшого лучани скажаться на так звані «вуличні» та «спортивні» травми. Величезний відсоток лучан ламали кінцівки, будучи у стані алкогольного сп’яніння. Окрім того, на думку головного медика, мешканці обласного центру почали нехтувати елементарними правилами особистої безпеки.

«Не усі водії вважають за потрібне «перевзуватися» у зимові шини. Що вже й казати про модельне взуття та одяг не по-сезону»,- бідкається Федір Кошель.

Для порівняння – у листопаді цього року до травмпунктів міста надійшло 284 звернення стосовно травм різного характеру. І лише за 9 днів грудня – понад 272 звернення.

До слова, очільник міської медицини зауважив, що найбільше лучани травмуються улітку, а найменше – восени. «Найурожайніший» місяць за рівнем травматизму - червень

«Утім, на сьогодні коштів на анальгетитики та гіпс вистачає. Тож проблем поки немає», - резюмував головний медик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Грудня 2013 13:37
Атож, це ж суто наша українська родзинка, як дурепи бігають по льодових вулицях на надцятисантиметрових каблуках.
Олександр Показати IP 10 Грудня 2013 16:54
А ще вони у шортах, одягнутих на колготки, ходять серед зими - який же несмак....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus