USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани не хочуть розлучатись із цигарками. ФОТО

31 Травня 2013 14:30
У Всесвітній день без тютюну лучанам пропонували обміняти цигарки на цукерки та вимірювали артеріальний тиск.

Ряд заходів, присвячених Всесвітньому дню без тютюну, відбувся сьогодні у центрі міста.

Так, представники Організації товариства червоного хреста розповсюджували флаєри, присвячені боротьбі із згубною звичкою та вимірювали артеріальний тиск усім охочим.





«Сподіваюся, що наша акція дасть людям натхнення покинути цю шкідливу звичку, і рівень смертності в Україні знизиться. Окрім листівок, у нас можна поміряти артеріальний тиск і взяти участь у безпрограшній лотереї», - розповіла представниця організації Наталка.




Представники Центру планування сім’ї луцького міського клінічного пологового будинку пропонували курцям обміняти сигарету на цукерку. На момент розмови із організаторами лише двоє чоловік погодилися на такий обмін.





«Куріння, на нашу думку, - дуже актуальна та важлива тема, тому що особливо велику шкоду ця звичка завдає жінкам, дівчатам. Дітки, які народжуються у мам, які палять, мають меншу вагу, гіпоксію, та згодом відстають у розвитку від своїх однолітків. Жінка і сигарета – це неприпустимо. Причиною безпліддя у 18 % випадків є куріння», - запевнили акушер-гінеколог Луцького пологового будинку Анжела Рибанович та завідувач Луцького центру планування сім’ї Лариса Шендибило.



Волинський обласний центр здоров’я організував конкурс дитячого малюнку та змагання серед юних лучан із розіграшем призів.








«Наш центр щороку здійснює акції, присвячені Всесвітньому дню без тютюну. Ми даємо консультації людям, які до нас приходять, закликаємо їх до здорового способу життя»,- розповів представник центру Сергій Левчук.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus